Lunch Chicken Chop At Food Court Aeon Shah Alam

Assallammualaikum


Haiii semua, sudah makan tengahari ke tu? masak apa hari ni?.Disebakan hari ini hari jumaat dan kebanyakkan office mate sha semua cuti,jadi hari ini kami rancang untukmakan tenghari di Food Court Aeon Mall Shah Alam.

Dalam kereta kepala ligat berfikir untuk makan apa nanti di sana. Kemuadian seelok sahaja sampai terus kami rancang untuk makan di food court sahaja. Sampai sahaja di food court terus tuju ke kedai yang menjual makanan western food. Chicken Chop menjadi pilihan sha.Harga dia RM12.90.

Seperti yang korang lihat diatas,itulah dia chicken chop yang sha pesan. Chicken Chop ini kuah pekat sikit ditambah pulak dengan chicken chop yang rangup memang ngamlah. Kuah dia langsung tidak pedas, walaupun sha seorang yang tidak tahan makan pedas,tetapibila tidak rasa pedas langsung rasa macam kurang pulak. Selain itu kuah dia agak sikit,rasa tidak cukup pulak rasanya tadi. Keseluruhan, rasa chicken chop ini boleh layan memandangkan sha berjaya habiskan hidangan ini bersama milo dinosor.

Selepas makan, kami pergi cuci mata masuk sephora. Sempatlah pergi tengok minyak wangi dia..fulamak harga dia nak nangis tengok tapi tidak dinafikan memang wangi gile. Sha mampu bau sahaja,untuk beli kena fikir dua tiga kali sebab kalau fikir balik ,lagi bagus beli kasut sketcher.Dengan harga minyak wangi itu boleh dapat dua pasang..hahaha. Okay sampai disini sahaja entry sha,jumpa lagi di entry akan datang.

Sekian Terima Kasih



2 comments: