Terjebak Secret Recipe Beli Satu Percuma Satu

Assalamualaikum


Ini semua gara-gara blogger comel Farahin kongsi iklan promosi Secret Recipe iaitu makan 1 daripada 3 hidangan yang ada, korang akan dapat 1 lagi hidangan secara percuma.

Disebabkan geng makan tengahari semua pergi makan dekat Nasi Wok JJ tinggal sha dengan sorang lagi member office, jadi kitaorang pun buat keputusan untuk makan tengahari disini memandangkan Secret Recipe ada promosi.



Giant Shah Alam adalah lokasi yang kami tuju. Di atas adalah makanan yang sha pesan iaitu speghetti bolognese bersama dengan coffee mocha. Manakala kawan sha order noodle in tom yum soup. Sesudah makan, kami jalan-jalan sebentar, kemudian pulang ke tempat kerja dengan perut yang kenyang dan hati yang senang. Okay sampai sini sahaja entry sha kali ini. Jumpa lagi di entry akan datang. Terima kasih pada semua yang sudi baca entry sha.

Terima Kasih

6 comments:

  1. nasib baik lah dah makan.. kalau tak kite pun boleh terjebak sekali ni... hahaa

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaa..bila la nk g makan kat secret recipe nie?

    ReplyDelete
  3. wah bestnya.. sampai bila promosi ni

    ReplyDelete
  4. lama tak makan kat secret recipe sebab kat alamanda sr dia hampeh dari service sampai makanan hahahahhaha

    ReplyDelete
  5. Dah serik p secret recipe tp offer ni menarik

    ReplyDelete