Kejutan Istimewa dari Althea Korea

Assallammualaikum 


Selamat Ulang Tahun yang ke 3 buat  Althea Korea. Pada  korang peminat  dunia kecantikan ini, pasti korang tahu pasal Althea Korea . Althea Korea merupakan website yang terkenal dengan menjual produk kosmetik dari korea.


Ini merupakan kali pertama sha dapat hadiah dari Althe Korea. Memang teruja sungguh bila bang posmen call ada barang nak hantar. Sampai sahaja rumah terus anak nombor satu jerit "ibu, tu banrang ibu!'. Sha apa lagi, letak beg terus buka bungkusan itu. Bila buka sahaja bungkusan, Ya Allah..Comelnya! warna pink lagi tu. Serius sha suka sangat dengan bungkusanya. Rasa teruja pula, Althea punya birthday, sha pula dapat hadiah...hahaha

Unboxing Birthday Box Althea Korea


Real Fresh Skin Detoxer 

Sha terima produk ini dalam dua variasi iaitu Rose dan Green Tea.

Rose

Topeng muka untuk Variasi ros ini sangat sesuai di gunakan pada waktu pagi. Ia bertindak untuk membuang kotaran yang terkumpul semalaman agar kulit wajah menjadi berseri dan sihat.

Green Tea

Manakala topeng muka variasi Green Tea ini pula mampu memberi ketenangan dan juga kesegaran pada kulit setelah seharian menjalani aktiviti di luar rumah atau di tempat kerja.

Cara Menggunakannya amat mudah! iaitu :

1. Bersihkan muka , kemudian keringkan muka terlebih dahulu.
2. Sapukan mask pada wajah anda dan biar seketika selama 10 saat.
3. Basakan tangan anda dengan air, kemudian urutkan pada muka sehingga keluar biuh seperti pencuci muka.
4. Bilas muka anda dengan air bersih





Antara barang yang terdapat di dalam Birthday Box Althea Korea adalah seperti :

1. Mirrow
2. Make up Box
3. Real Fresh Skin Detoxer 
4. Cute Althea Korea Birthday Box and
5. Althea Korea Card and Flayer

Happy Birthday Althea Korea!




Pada korang yang sukakan produk kosmetik korea itu, boleh  terus klik link di bawah :


Terima Kasih

18 comments:

  1. Replies
    1. Aaahhh... Terusa rasa time terima.. Hihihi

      Delete
  2. Bestnya dapat banyak barang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah . Before ni tgk orang lain dapat.. Hihihi

      Delete
  3. menarik gak althea korea ni...complete

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu perasan.. Barang2 dia semua comel-comel... Hihihi

      Delete
  4. Syok kan dapat Hadiah camni.. eksklusif packaging yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kak.. Rasa di hargai pula.. Hihihi

      Delete
  5. althea memang semua barang best-best..syokla..kali ni nad tak dapat..takpela..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. Tak dpt yg ni.. Nadiah dpt yang lain.. Hihihi

      Delete
  6. powder dia tuu macam best je kan, nanti nak grab lah

    ReplyDelete
  7. Yeyy beruntung dpt jd angels althea

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat jadi angels althea

    ReplyDelete
  9. macam2 produk dah ada. harap para suami belilah utk wife. kata sayang. hehehe

    ReplyDelete
  10. best! kita pun dah guna.Guna jer,terus jatuh cinta dengan althea detoxer ni. Bau wangi dan mudah sangat nak gunakan.Ehehehe.. 10 saaat je terus bilas

    ReplyDelete