March 09, 2015

Review Radiance Signature Whitening & Glowing Series Collagen

Assallammualaikum


Hai semua!apa khabar?. shaila sangat excited untuk memperkanalkan produk kecantikan yang memang telah lama di kenali ramai.Apakah produk itu?Jom sama-sama kita baca review shaila tentang produk yang super hot ini!

Radiance Signature Whitening Glowing Series Collagen merupakan produk ekslusif terkini keluaran bumiputra yang kini semakin hot di media sosial. Supplement ini diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen gred A serta berkualiti tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari bergantung kepada faktor genetik dan hormon badan pengguna Radiance Signature. Packing yang cukup ekslusif ini memberi keyakinan kepada pengguna bahawa Radiance Collagen ini cukup istimewa dan bertaraf premium. Apa yang menariknya Radiance Signature memberi banyak manfaat kepada bukan sahaja kulit wajah tetapi untuk seluruh tubuh badan merangkumi kesihatan dalaman.


Radiance Signature diiktiraf Jakim dan lulus KKM. Proses pembuatannya yang berunsurkan islamic yang mana pengilangan diiktiraf bertaraf GMP ! Semua pekerja menutup aurat sepanjang penghasilan produk dan tiada pekerja yang merokok.


Antara Manfaat Utama Radiance Signature™

Mencerah & Menggebukan Kulit

Mencerahkan kulit ke tahap maximum

Menjadikan kulit glowing naturally

Anti Penuaan

Memperbaiki sel sel kulit

Mengecutkan Jerawat

Menghilangkan jeragat

Memudarkan Parut parut jerawat

Menurunkan berat badan

Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya

Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata

Memberikan tenaga serta merta

Memberikan tidur yg nyenyak

Harga : 

RM180(sm) / RM190(ss)

Untuk Pesanan :

Email

Whatsapp
018-3621432

Sekian Terima Kasih

1 comment:

  1. rasa dia sedap walaupun ade macam cucuk2 kt lidah sikit... heheh

    ReplyDelete

Logo KBBA

REVIEW : SUKA SUSU KAMBING COKELAT

Susu sememangnya bagus untuk kesihatan tubuh badan secara keseluruhan. Ia mengandungi sumber kalsium dan fosforus yang baik. Susu juga membe...