Contoh Diy Guest Book Versi 1

March 08, 2015

Assallammualaikum

Hai semua ! Okay..entry shaila kali ini adalah untuk share dengan para bride to be yang hendak saving bajet buat Diy Guest Book sendiri. Salah satu contoh design yang shaila ingin kongsikan dengan semua bakal Bride To Be adalah contoh design dia korang boleh tengok dalam slide, sangat simple tetapi cantik..hihihi. Okay jom kita lihat design yang shaila ingin kongsikan dengan korang semua.

Design Diy Guest Book


Muat Turun Dokumen Dibawah ini


Semoga entry ini dapat dapat membantu para Bride to be...

Sekian Terima Kasih

You Might Also Like

8 komentar

  1. terima kasih atas perkongsian :-)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. saya ambil ye contoh ni tapi Macam mana nak edit nama pengantin perempuan & lelaki ye ?

      terima kasih

      Delete
  3. ooo tp nmpak ringkas juga kan...gud gud

    ReplyDelete

Geng Kbba9

#KelabBloggerBenAshaari

#KelabBloggerBenAshaari
Since 2009