March 23, 2015

PRODUCT REVIEW : Harum Soap

Assallammualaikum


Harum Soap

Harum Soap adalah sabun yang dirumus dari bahan bermutu tinggi untuk melindungi anda terhadap bau keringat atau bau badan. Sangat ampuh membasmi kuman ( bakteri) penyebab bau badan, meneutralisi zat asam yang dihasilkan oleh tubuh terutama pada tempat tertentu seperti pada daerah ketiak, sekitar kemaluan, rongga-rongga jari kaki dan daerah-daerah tubuh yang berkeringat lainnya.

Harum Soap juga dapat membasmi dan menghilangkan segala masalah pada kulit anda terutama gatal-gatal, kutu air dan penyakit kulit lainnya. Gunakanlah secara rutin sebagai dasar ( foundation) sebelum menggunakan parfume. Tidak mengakibatkan iritasi dan alergi pada semua jenis kulit. Baunya sangat harum serta menggoda dan kami yakin anda akan lebih disenangi apabila berada disamping rakan dan tersayang.


Kelebihan harum soap

⇨ efektif untuk menghilangkan bintik2 hitam , bekas luka dan jerawat
⇨ dipakai untuk badan dan wajah
⇨ sangat efektif untuk pemutihan kulit
⇨ hasil yang sangat memuaskan dan kekal
⇨ selamat digunakan ,tiada kesan sampingan
⇨ menghilangkan gatal-gatal badan
⇨ menghaluskan kulit
⇨ menghilangkan jerawat badan
⇨ membantu melegakan penyakit ekzema dan psoriasis
⇨ mencerahkan ketiak, leher, kelengkang dan bahagian pelipat badan yang lain.
⇨ menghilangkan bau ketiak dan bau badan
⇨ menghilangkan gatal-gatal ketiak
⇨ memudarkan parut 
⇨ memudarkan kesan rekahan atau stretchmark
⇨ menhilangkan ketuat
⇨ menghilangkan panau, kurap dan masalah kulit yang lain.
⇨ mengekalkan kesegaran badan.


Kandungan

⇨ glycerin
⇨ sodium lauryl ether sulfate
⇨ myristic acid
⇨ stearid acid
⇨ glutathione
⇨ tomato stem
⇨ fragrance
⇨ aqua
⇨ seaweed
⇨ apple stemcell
⇨ hexapeptide
⇨ tawas

Testimoni Pengguna
Testimoni Pertama

" Saya dulu pernah rasa rendah diri jika berkumpul dengan kawan dan keluarga, apalagi dengan suami saya sendiri. Lama kelamaan saya tahu bahawa pangkal dari semua itu adalah bau badan saya .Akhirnya saya mencuba Harum Soap di pasaran dan memang betul, ketika penggunaan 1 hingga 2 hari saja bau badan saya perlahan hilang.Inilah produk yang saya cari-cari.Harum Soap memang terbaik......
Testimoni kedua

"Saya mempunyai masalah bau badan dan kulit gatal-gatal sehinggakan saya sendiri pening dengan bau saya.Perkara begini membuatkan saya begitu takut untukmenjadi aktif dan saya  akan mengelak setiap kali ada aktiviti lasak di pejabat saya. Setelah menggunakan Harum Soap, bau badan saya berubah sama sekali. Gatal-gatal di tubuh pun dah hilang.Harum Soap memang ok dan saya syorkan semua untuk mencuba walaupun tiada bau badan kerana aroma tubuh kita memang harum dan kulit tubuh terasa lembap sentiasa".

Testimoni ketiga

"Tugasan saya di bidang marketing membuatkan saya harus selalu berjumpa pelanggan setiap hari.Satu hal yang kadang mengganggu adalah masalah bau badan.Sebelum menggunakan Harum Soap say amenggunakan berbagai jenis deodorant.Dari beberapa jenis deodorant yang digunakan tersebut, terdapa tbeberapa perkara saya kurang selesa seperti terasa melekit di ketiak, kesan di baju dsb.Selain itu, terkadang deodorant  yang  digunakan tidak bertahan lama mengatas ibau badan( hanya beberapa jam saja). Dengan Harum Soap masalah ini hilang sekelip mata.Sekarang, saya tidak perlu risau jika terlupa menggunakan parfum kerana Harum Soap telah menyelamatkan saya...."
Testimoni By SecretOfshaila
HARUM SOAP ini khas untuk menghilangkan bau badan dan memutihkan kulit badan seawal 3 hari..harga sangat mampu dimiliki dan sangat senang untuk digunakan.


Harum Soap adalah sabun yang dirumus dari bahan bermutu tinggi untuk melindungi anda terhadap bau keringat atau bau badan. Sangat ampuh membasmi kuman ( bakteri) penyebab bau badan, meneutralisi zat asam yang dihasilkan oleh tubuh terutama pada tempat tertentu seperti pada daerah ketiak, sekitar kemaluan, rongga-rongga jari kaki dan daerah-daerah tubuh yang berkeringat lainnya.

Harum Soap juga dapat membasmi dan menghilangkan segala masalah pada kulit anda terutama gatal-gatal, kutu air dan penyakit kulit lainnya. Gunakanlah secara rutin sebagai dasar ( foundation) sebelum menggunakan parfum. Tidak mengakibatkan iritasi dan alergi pada semua jenis kulit. Baunya sangat harum serta menggoda dan kami yakin anda akan lebih disenangi apabila berada disamping rakan dan tersayang.


Yang paling penting dalam cara menghilangkan bau badan adalah membilas tubuh secara teratur. Mandi adalah cara instan untuk menghilangkan bau badan. Bau badan disebabkan oleh bakteria yang menempel di permukaan kulit. Oleh sebab itu, anda sebaiknya mandi dengan sabun anti bakteria. Jika bakteria mati, maka bau badan secara automatik akan menghilang. Ketiak merupakan salah satu bahagian yang memiliki bau badan paling ekstrim. Jangan lupa untuk membasuh bahagian tersebut dengan air dan sabun mandi. Ada beberapa orang yang produksi keringatnya berlebihan sehingga bau badannya lebih sering muncul.

Untuk mengatasi masalah tersebut, cara terbaik adalah dengan mandi secara teratur menggunakan Harum Soap. Berkesan membasmi sebarang bau yang tidak enak samada bau badan atau kaki. Bau badan hilang dengan serta merta. Cubalah Harum Soap sekarang juga....

Cara mengatasi bau keringat, bau badan, bau ketiak yang sudah terbukti efektif !

Bila dirumah, biasalah kita sibuk dengan aktiviti yang melibatkan pengeluaran peluh yang banyak seperti mengemas rumah, membasuh baju, menyidai baju, memasak dan sebagainya.Bila berpeluh, maka keluar lah bau yang kurang menyenangkan.Tetapi sejak Shaila menggunakan sabun HARUM SOAP, shaila dapati, tiada lagi bau yang kurang menyenangkan semasa berpeluh dan badan juga tidak terasa gatal-gatal akibat peluh. Selain itu, jika keluar berjalan-jalan atau pergi office,jika terlupa menyembur minyak wangi, itu tidak manjadi masaalah lagi kerana tiada lagi masaalah badan berbau.

PANTANG LARANG PRODUK

Tiada pantang larang. Boleh digunakan untuk mereka yang mahukan kulit yang cerah dan cantik.
Tiada kesan sampingan, boleh diguna sekerap mungkin namun bg kulit sensitif, mudah kering sila jarakkan penggunaan kepad seminggu sekali atau yang bersesuaian dgn anda.

KKM DAN HALAL 

Sabun harum soap nie 100% SELAMAT & 100% HALAL dan disahkan oleh kementerian kesihatan Malaysia sebagai produk pengguna yang bersih dan selamat.

BERAT DAN SIZE PRODUK

2.12 oz (60 g)

Jika Berminat

HARGA
RM 60 SM / RM 65 SS (TERMASUK POSTAGE)
HARGA PROMOSI : 2 KOTAK RM 100/110SS (FREE POSTAGE)

Sila Hubungi:


LEGACYSECRET TRADING  
INSTAGRAM : @HARUMSOAP

HASHTAG : #HARUMSOAP

Sekian Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Logo KBBA

REVIEW : SUKA SUSU KAMBING COKELAT

Susu sememangnya bagus untuk kesihatan tubuh badan secara keseluruhan. Ia mengandungi sumber kalsium dan fosforus yang baik. Susu juga membe...