SHRDC Booth @ Malaysia International Shoe Festival 2013

Assallamualaikum

 HAi...disini saya ingin bercerita serba sedikit aktiviti semasa berada di festival kasut 2013.Actually saya ditugaskan untuk menjaga booth kasut student-student insept..Kalau korang hendak tahu..student footware under insept ini ditaja sepenuhnya oleh kerajaan..Selain itu mereka mendapat elaun RM500 sebulan.Student ini kena study 5 bulan di SHRDC dan 5 bulan lagi trainning di bawah organisasi footware..

 saya paling suka design dari that girl..design dia nampak kontenporari and gojes..

 kasut ini pula berkisarkan tentang hidupan laut iaitu tapak sulaiman..kalau korang hendak tahu..kasut ini paling mendapat perhatian..maybe kerana warna dan design dia menarik perhatian pengunjung..

 Cube teka kasut ini ape motif dia?apa yang saya faham adalah kasut ini menceritakan tentang bahan terbuang..kakau korang nampak ada design surat khabar disitu..menarikkan..^^

 ini pemandangan overoll booth kami..See siap ada body guard lagi belakang tuu..huhuhu

 Cuba teka kena saya pegang kasut itu?of course sebab kasut itu color pink..^^

 Yang ini pula...cube korang lihat belah depan kasut itu..color kuning dan merah..actually dia guna potongan tin minuman untuk dijadikan hiasan pada depan kasut itu..

 Kasut diatas adalah adalah bertemakan vintage..pada pengemar kasut-kasut tinggi..ini adalah salah satu design yang sesuai untuk korang..

 Saya memang berkanan dengan boot ini..serius cantik..actually designer yang buat boot ini memang pengemar boot..that why dia buat kasut boot ini..

 Kanak-kanak riang sebentar..huhuhu

okay..apa yang menarik tentang art form yang saya pegang itulah adalah..dia seratus peratus direka menggunakan tali kasut..menarikkan..cantik dan unik pulak itu..

Gambar random yang diambil semasa di Pameran Kasut 2013





 



Sekian..Terima KAsih..

12 comments:

  1. wah.. macam2 jenis kasut.. menakutkan plak.. hehe tp cntik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak kasut yang cantik2..kasut menakutkan tu just pameran jer..huhuhu

      Delete
  2. waaaa.. gila banyak kasut... hehe. suka wedges vintage tu tapi tinggi sangat. yg sedang-sedang ada tak? hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...comellkan...xelok tinggi sgt...actually wedges tue just for display..^^

      Delete
  3. wah!!! i love heels sp much! very awesome entry ! jatuh hati dengan semua heels tu.aigo aigo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..baru tgk gamabar...xdpat bygkan kalau anda ada ditempat itu..^^

      Delete
  4. banyaknya kasut cantik cantik :D

    ReplyDelete
  5. wah banyaknya kasut cantik2.. geram tengok.. kalau iha boleh jalan mau beli sepasang dua dah ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii..rasenya bukan sepasang dua..sekali 10..huhuhu..^^

      Delete