SEARCH ABOUT ANY TOPIC HERE

Adha Skin Care

A

B

 hai semua..entry kali ini saya ingin menceritakan tentang skin care yang saya gunakan..okay Gambar A diatas...belah kiri adalah sebelum saya menggunakan skin care itu dan sebelah kanan adalah after saya menggunakan skin care itu without any make up.Manakala gambar B pula adalah sebelah kiri saya mneggunakan make up yang tebal..tapi stil nampak kusam dan belah kanan pula adalah..hanya menggunakan make up yang nipis tapi still nampak berseri gituu..hahaha..perasan..okay apakah skin care yang saya gunakan?jawapanya adalah Adha Skin Care.

Info Tentang Adha Skin Care

A-DHA BeautyCare adalah produk kecantikan yang sesuai untuk semua golongan tanpa mengira tua @ muda, lelaki mahupun wanita dan ianya mampu mengatasi berbagai masalah kulit wajah yang anda alami seperti:

-menghilangkan jerawat
-meratakan lubang jerawat
-menyamarkan dan
-menghilangkan flek-flek hitam dan pigmentasi atau warna kulit wajah tidak sekata
-memutih dan melembabkan kulit
-mengecilkan pori2
-membuatkan kulit anda nampak bercahaya
-meremajakan kulit muka
-menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
-mencegah timbulnya jerawat
-Melembabkan, Memutihkan dan mencerahkan kulit.
-Membantu menyamarkan noda hitam
-Mencegah timbulnya jerawat
-Menyamarkan garis halus dan memperlambat tanda-tanda penuan
-Mengecilkan pori-pori
-Mengangkat sel-sel mati dan merangsang pertumbuhan sel baru

next entry saya akan ceritakan pengalaman saya menggunakan Adha Skin Care..tunggu yer..^^

SEKIAN TERIMA KASIH..

16 ulasan:

  1. Sounds like a good product, nice testimonial :)
    What does Adha Skincare looks like?

    BalasPadam
  2. wahhh xsabar tunggu next entry...errr gitau harga sekali ek...:p

    BalasPadam
  3. set a-dha ada 2 jns kn
    pink n hjau
    kalau umr 23 thn tp kvkit brjrwat resdung. beminyak n brparut
    set mane yg sesuai ek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai...untuk:

      Set PINK bawah 40 tahun
      Set HIJAU atas 40 tahun

      Padam
  4. waa..bagusnya dia..siap review lg..dah pernah pakai kan..ok la tu..tp shaila mmng lawa pun.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee..shaila mmg suke review product kecantikkan..alamak..biasa saje la yang..^^

      Padam
  5. Adha nie sangat bagus berpuas ht n berbaloi2

    BalasPadam
  6. Saya juga menjual adha dgn harga rm105 1 set skli serum n free postage call / SMS 0172443436 / 0193411046

    BalasPadam
  7. Dah lama ke pakai yunk? Cantik kulit..kite baru nak try..:-) tapi masih ada jugak rsa takut nak try..huhu. jemput ke blog kite ye..blog walking..:-)

    BalasPadam
  8. Salam..berapa ringgit ek adha ni??

    BalasPadam

RELATED POST