Wednesday, January 9, 2013

Trick Art Museum

Assallamualaikum^^


Pada hari ahad yang lepas,saya berpeluang melawat trick art museum di ict,sangat teruja melihat lukisan-lukisan 3D yang di pamerkan disitu.Antaranya adalah:

alamak tak sempat nak tadah...air dah melimpah..huhuhu

 sukanya buaya nak makan kite^^

sukanya dia kena makan ikan paus...huhuhu...



Okay...best dapat peluk dia...demukkk dan gebu...huhuhu

Okay...jangan pergi dekat dia..

Spiderman...please safe me^^

Hahaha..mumia makanlah saya^^


Jom pergi melancong^^

Gorila lawan manusia

koboi boy^^

pingu-pingu...comelkan

real x saya lukis monalisa...huhuhu

orang dalam frame...frame dalam orang^^

alamak seluar kena tanggal^^


jom cari harta karun^^


Sekian Terima kasih..bubye^^


4 comments:

  1. ade nampak mcm real..ade yg tak..bile la nak jejak i-city ni..

    ReplyDelete
  2. beznye.. nk pergi jugak.. tgk kawan kawan pegi sini , dgki je blh bergmbar dgn mcm2 pose..huhu

    ReplyDelete
  3. macam best je kan? ilusi tul.. ehhehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...