SEARCH ABOUT ANY TOPIC HERE

Malaysia International Shoe Festival

Assallamualaikum


Festival Kasut Antarabangsa Malaysia 2013 menganjurkan satu sidang akhbar yang diadakan di SHRDC. Staf dan pelajar mempunyai dikejutkan dengan kedatangan dua buah kereta yang menbawa dua pasang kasut yang berwarna ungu dan juga pink..Saya ada yang sudah pernah lihat kasut-kasut bergerak ini berkeliaran disekitar bandar raya.



cantikkan kasut pink dibelakang itu..pink is my favourite color...nasib besar..kalau tidak sudah curi bawa balik rumah..hihihi

Pelajar reka bentuk kasut kami akan mempamerkan reka bentuk mereka semasa Festival Kasut Antarabangsa Malaysia 2013




 

Diatas adalah gambar pelajar kami bersama product masing-masing yang mengikuti trainning di company kami iaitu SHRDC.INSEP Teknologi Kasut & Rekabentuk pelajar menerima lawatan dari desginer Bill Keith pada 28hb Februari. Lawatan ini adalah untuk penyediaan pelajar mengikuti pertandingan Kasut Antarabangsa akan datang di Malaysia Festival 2013. Pelajar akan mempamerkan reka bentuk mereka semasa pameran yang akan diadakan pada Mac 28 & 29 di PWTC.

Sekian..Terima Kasih..^^


15 ulasan:

  1. tinggalkan sedikit pesan

    namamu di mimbar

    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/namamu-di-mimbar.html

    BalasPadam
  2. wah.. banyak gila kasut. btw dear, i love your dress. pink biru. hana suka gila kaler tu

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Hehehe..tau xpe...yang color pink tue menarik..hihihi

      Padam
  4. singgah sini..cntik kasut pink tu..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau xpe..nasib beasr..kalau tak dah curi bwk balik..hihihi

      Padam
  5. tak sempt nak pegi lagi....best ni.
    follow me back..:) tq..

    http://deqain.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. 29 hingga 31..meh la dtg..boleh melawat student2 kami sekali...hihihi

      Padam
  7. assalamualaikum sha...wah mcm menarik je kasut tu besarnya...;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau hendak tengok lagi banyak kasut..jom pakat ramai-ramai kite serbu pwtc..^^

      Padam
  8. salam, pelajar IDE atau fesyen uitm shalam? ingat nak bertanya sedikit pasal rekaan kasut..boleh?

    *email saya riderxdesign@gmail.com maybe bole add di fb utk mudah bicara :)

    BalasPadam

RELATED POST