wedding reception belah perempuan..^^

March 07, 2013

Assallamualaikum..^^

Hai semua...entry saya kali ini pula, saya hendak cerita wedding reception abang saudara saya belah perempuan.Perkahwinan ini berlangsung didewan sri petaling.


Bila semua tengok pelamin pengantin..rasa-rasa temanya apa? Actually temanya adalah vintages..menarikkan? Begitu juga dengan decoration pelamin sangat-sangat menarik.


Photo pengantin menjadi salah satu hiasan pada majlis itu..


Okay ini adalah salah satu tarikan pada peminat photo macam saya ini...di majlis itu disediakan ruang mengambil gambar menggunakan prop yang telah disediakan..



  

Kalau korang tengok gambar diatas mesti korang dah boleh agak yang family saya memang suka berposing..huhuhu..asyik gambar saya sahaja..jom kita layan gambar pengantin pulak...




Okay..diatas adalah beberapa gambar pengantin..pengantin mengenakan sut berwarna putih..putih melambangkan kesucian begitu juga cinta mereka..cewahhh..jiwang tak ayat...huhuhu..



Before balik..ambik gambar kenangan dahulu..jika korang lihat..pipi saya semakin tenbam..abaikanlah..ngeh3..


Budak comel Ini namanya afiq ilman..gambar diatas adalah gambar dia di dera ambil gambar oleh along saya...cian dia..huhuhu..okay sampai sini sahaja..nanti kita sambung cerita lagi..^^

Sekian Terima Kasih.

You Might Also Like

2 komentar

  1. sweetlaaaa..sweet sangat-sangat..pengantin, pelamin.. dan family empunya blog ni..hehehe

    shaila nmpk comel sngt.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mimie..mane ade comel..sudah tenbam lar..huhuhu..^^

      Delete

Geng Kbba9

#KelabBloggerBenAshaari

#KelabBloggerBenAshaari
Since 2009