January 30, 2017

Penawar Resdung Paling Berkesan

Assallammualaikum ❤

Jika bangun dari tidur sewaktu pagi, tiba-tiba hidung terasa tersumbat ataupun selsema itu merupa salah satu tanda resdung. Selain itu juga jika kita makan makanan laut kemudian asyik terbersin sahaja, itu juga merupakan gejala resdung. Pasti rasa stress jika korang menghadapai situasi ini. Lagi stress jika kita ini memang jenis food hunter, pantang nampak makanan bedal sahaja. 

Macam Shailla, selalu bila berkemas rumah dan berhadapan dengan habuk, pasti akan terbersib-bersin dan di ikuti dengan selsema. Pernah juga mencari pelbagai jenis ubat untuk merawat masalah resdung, tetapi tidak semua yang berkesan. Akhirnya Shailla hanya menggunakan ubat jenis rokok resdung dimana kita hanya perlu bakar hujung batang kain putih lalu sedut melalui hidung. 

 
Sebenarnya susah untuk mencari ubat resdung yang efektif untuk menyelesaikan masalah resdung ini. Selalu juga servey didalam internet dan juga kedai-kedai jamu yang menjual ubat resdung. Jangan ambil remeh tentang masaalah resdung ini kerana dia boleh membuat kita hilang deria bau, pelupa dan daya ingat lemah, malah boleh membuat lubang hidung bengkak dan tersumbat. Baru-baru ini, shailla telah mendapat satu produk untuk menyelesaikan masalah resdung. Ubat resdung yang Shailla maksudkan adalah :

Ubat Resdong Paling MujarabShailla dan abah sudah cuba, apa kata korang pun cuba. Sebenarnya ubat resdong paling mujarab ini merupakan penawar resdung paling mujarab, kerana bagus untuk menghilangkan gatal-gatal di hidung dan juga kawasan muka. Jadi selepas ini tiada lagi masaalah terbersin dan selsema akibat terkena habuk ketika megemas rumah.

Cara permakanan ubat ini sebenarnya tidak susah manapun, semudah ABC. Korang hanya perlu makan pada waktu pagi sebiji dan juga waktu malam sebiji. Sekiranya resdung sudah semakin kurang, maka pengambilannya hanya sebiji sehari atau s lang satu hari satu biji.

Paling bagus tentang ubat resdong paling mujarab ini adalah merupakan penawar resdung paling berkesan untuk korang yang menghadapi gatal-gatal pada hidung terutama bila makan makanan seperti ayam, udang, ketam,ikan masin dan sambal belacan. Dengan memakan ubat resdong paling mujarab ini, insyaallah korang tidak lagi berasa teragak-agak untuk memakan makanan laut lagi.

Selain daripada itu, ubat resdong paling mujarab ini adalah ubat resdung paling berkesan untuk korang yang menghadapi masaalah berkahak, banyak jerawat, kurang pendengaran atau penglihatan, sakit kepala, kelemumur banyak, rambut gugur, nafas berbau, gatal kulit dan juga keputihan bagi wanita.

Sebenarnya banyak kelebihan menggunakan ubat ini. Antara kelebihanya adalah tidak perlu membuat rawatan resdung sehingga mengeluarkan kos yang tinggi. Korang juga tidak perlu untuk membuang masa dengan memakai atau membeli banyak produk. Tidak perlu membuat pembedahan muka atau berbekam bagi mengeluarkan darah dari muka. Tidak perlu untuk mengeluarkan lemdir atau sinus. Tidak perlu menggunakan lintah hidup untuk merawat resdung dan yang penting jika tidak berkesan duit korang akan dikembalikan segera.

 
Untuk pengetahuan semua, satu botol ini mengandungi 35 biji kapsul

 
Untuk mendapat kesan yang lebih cepat, apa yang korang perlu buat adalah membuka sarung kapsul ubat ini dan memasukkan serbuk akar kayu ke dalam segelas air kosong. Kemudian kacau hingga larut lalu minum. Sebelum itu jangan lupa membaca Bismillah dan juga Selawat.

Testimoni Pelanggan Ubat Resdong Paling Mujarab

 
 

 
 
“PENAWAR BUASIR PALING MUJARAB BAGI KAUM LELAKI DAN WANITA” 

Untuk Sebarang Pesanan dan Tempahan :

Puan Aisyah (013-987 1616)
atau
http://herbaresdong.blogspot.my/
Terima Kasih ❤

2 comments:

  1. Boleh suggest kat orang yang mencari alternatif merawat resdung..Nampak resdung macam penyakit ringan je tapi kalau dibiarkan boleh melarat jadi lagi teruk..

    ReplyDelete
  2. salam...untuk anak yang berumur 10 tahun sesuai x...anak saya dah resdung teruk sangat dah nie

    ReplyDelete

Logo KBBA

REVIEW : SUKA SUSU KAMBING COKELAT

Susu sememangnya bagus untuk kesihatan tubuh badan secara keseluruhan. Ia mengandungi sumber kalsium dan fosforus yang baik. Susu juga membe...