July 25, 2016

Product Review | Minyak Herba Asma Mujarab Untuk Mengatasi Masaalah Asma Bayi Anda

Assallammualaikum


kali ini shaila hendak cerita tentang satu minyak herba untuk anak yang ada asma. Alkisahnya adalah shaila sering bawa anak keluar malam. Hendak dijadikan cerita, kerana kerap bawa anak keluar malam, nafas anak shaila mula berbunyi-bunyi setiap kali bernafas. Semasa itu runsing juga fikir bagaimana hendak selesaikan masaallah ini sebab mama shaila sudah mula bising bila cucu kesayanganya nafas berbunyi-bunyi. Kebetulan rezeki shaila bertemu dengan minyak herba asma mujarab ini. 

Minyak Herba Asma Mujarab ini adalah Produk Orang Kampung. Dihasilkan secara tradisional dan manual lebih dari 40 tahun dan diwarisi turun temurun. Telah lama dipasarkan secara offline dan mula diviralkan di internet setahun yg lalu. Berjaya membantu menyelesaikan masalah ribuan pesakit asthma/lelah. 


Buat pengetahuan semua, Minyak Herba Asma Mujarab ini telah wujud produk tiruan. Jadi Sebelum beli, minta semua pengguna periksa dahulu. Pastikan anda membeli Produk yg asli (seal penutup warna hijau) kerana ada pihak yg telah menciplak produk ini, malah menggunakan sticker yg sama seperti produk asli tetapi seal pada penutup berwarna jernih kerana dibuat di kilang.

 


Bagaimana hendak cam produk ini asli atau tiruan adalah berikut :

HOLOGRAM, QR CODE & NOMBOR SIRI AKAN DILEKATKAN DI BELAKANG BOTOL.
Lihat contoh gambar di bawah.


Anda boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website kami.

Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli.


Untuk mendapatkan kepastian boleh hubungi HQ bahagian pemasaran 013 480 6787 (En. Hafis)


Shaila telah mencuba produk ini . Selepas shaila mengunakanya, masaalah nafas berbunyi yang dihadapi anak shaila berjaya diselesaikan. Apabila anak shaila bernafas, tidak berbunyi lagi. Lega rasa hati shaila ketika itu.Anak shaila juga sudah mula makan makanan mcam-macam, jadi anak shaila sering hadapi masaalah kembung perut terutamanya apabila makan sayur-sayuran dan makan yang berangin. Shaila akan pastikan selepas anak shaila makan makanan berangin itu akan sapukan minyak angin pada perutnya untuk mengelakkan masaallah kembung perut. Apa yang menarik tentang Minyak Herba Asma Mujarab ini adalah beberapa minit setelah shaila sapu, anak shaila akan mengeluar bom atom (kentut) bukan sekali tetapi banyak kali. Kadang sampai tergelak-gelak kami sekeluarga mendengarnya. Mana tidaknya lega dapat buang angin dalam badan. Warna minyak ini memang macam warna minat gamat. Begitu juga dengan bau dia cuma kurang kuat berbanding minyak gamat. Walaupun anak shaila pakai minyak ini tetapi tidak bau sampai ke luar seperti beberapa minyak yang ada dipasaran. Minyak Herba Asma Mujarab ini juga cepat meresap pada tangan dan tidak melekit.
  

Minyak herba asma ini diperbuat daripada minyak zaitun,minyak kelapa dara,habatussauda,pati gamat dan herba terpilih yang bukan sahaja selamat,tapi suci.Gunakan tanpa was-was kerana ia adalah buatan Melayu Muslim yang halal.

Kebaikkan Minyak Herba Asma Mujarab ini adalah Telah terbukti dengan banyak testimonial yang diterima,minyak herba asma dengan izin Allah mampu SEMBUHkan asma,lelah,semput dengan cepat.Selain itu,ia mampu menyembuhkan batuk dan selsema serta mencairkan kahak.
Kegunaan lain ialah untuk gigitan serangga,luka,tergeliat,terkena api,bengkak,lenguh dan sakit gigi.
Kesimpulannya memang minyak ini satu KEPERLUAN yang mesti dimiliki oleh setiap keluarga.


PENAWAR ASMA DAN BATUK KAHAK PALING MUJARAB !! Hanya SAPU di dada, tengkuk,leher dan belakang anak anda....dengan izin Allah dan keserasian akan menampakkan perkembangan yang positif...lebih 100 ribu pengguna telah mencuba..Alhamdulillah tiap tiap hari kami mendapat testimonial positif. Keberkesanan produk Minyak Herba Asma Mujarab ini telah terbukti melalui hasil penggunaan oleh shaila sendiri dan juga melalui perkongsian testimoni daripada pelanggan seperti dibawah ini :


Bagaimana? menarik bukan. Minyak Herba Asma Mujarab ini bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak malah untuk orang dewasa sesuai untuk semua peringkat umur. Pada para pembaca yang berminat untuk membeli produk ini boleh hubungi seperti maklumat tertera dibawah :

Facebook :

Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner)
En. Hafiz : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)

Harga sebotol RM39 sebotol. Hanya tambah RM10 untuk penghantaran.

Sekian Terima Kasih

7 comments:

Logo KBBA

REVIEW : SUKA SUSU KAMBING COKELAT

Susu sememangnya bagus untuk kesihatan tubuh badan secara keseluruhan. Ia mengandungi sumber kalsium dan fosforus yang baik. Susu juga membe...