SEARCH ABOUT ANY TOPIC HERE

BABAH PERGI BUAT SELAMANYA

Assallammualaikum ❤️


Semalam iaitu 10/04/2020 merupakan mimpi ngeri buat kami sekeluarga di mana tepat pukul 8 pagi, Babah telah pergi buat selamanya. Macam nak luruh jantung ini bila kakak beritahu Babah sudah tiada. Ketika itu rasa kosong, macam tidak percaya pun ada dan macam mimpi pun ada.

SAMBUT HARI LAHIR AREEZ SYAHMI KE 5 TAHUN

Assallammualaikum ❤️


Alhamdulillah, pada 06 April 2020 Areez Syahmi telah mencecah umur 5 tahun. Sekejap sahaja masa berlalu. Sambutan tahun ini serba sederhana dan ringkas memandangkan PKP.

MATA KANAN AREEZ ADA KATARAK

Assallammualaikum ❤️


Hai... Macam dah lama tidak menulis blog. Hari ini saja nak kongsi dengan korang berita yang menyedihkan buat Shailla sekeluarga dimana anak sulung Shailla mengidap Katarak pada mata belah kanan.

Ironless Instant Shawl dari Miracle Caliph Exclusive

Assallammualaikum ❤️

Okay kali ini Shailla ingin kongsikan instant shawl yang mudah digayakan dan tidak perlu gosok. Untuk wanita bergelar ibu berkerjaya mahupun suri rumah. Bagi Shailla instant shawl ini sangat membantu dan menjimatkan masa.

Aqeef Muntah dan Cirit Birit

Assallammualaikum ❤️


Hai semua, hurmmm.. Hari ini Aqeef tiba-tiba muntah dan cirit birit. Risau betul rasa hati tengok dia muntah banyak tadi. 

Sabun Tanah Liat atau "Clay Body Wash" Penghilang Bau Badan


Hai semua, kali ini Shailla ingin kongsikan pada korang semua tentang satu produk mandian yang boleh mengatasi masaalah bau badan. Pasti korang tidak selesakan bila hadapi masaalah bau badan ini. Tambah pula kerja korang memerlukan korang berhadapan dengan orang ramai.

Clay Body Wash Azyma Care



RELATED POST