HELLO, WELCOME TO WWW.SHAZILLAHSANI.COM. SEARCH ABOUT ANY TOPIC HERE

Gel Rawatan Mata Anti Lingkaran Gelap dari Cosmoderm

Assalamualaikum 💕

Hai semua apa khabar? Di harap sihat dan cantik selalu. Kenapa Shailla cakap cantik selalu? Ini kerana Shailla ingin berkongsi satu produk penjagaan mata dari Cosmoderm

Pernah dengar ayat dari mata turun hati? Tipulah kalau ada yang kata tidak pernah dengar, sekeh karang... Hahaha. Tapi cuba korang bayangkan bagaimana dari mata akan turun ke hati jika pandang-padang mata tengok lebam dah macam mata panda.. Ngeh..ngeh..ngeh..

Punca Lingkaran Gelap Bawah Mata :

Kurang Tidur

Kebiasannya apabila korang mengalami 'mata panda' ataupun lingkaran gelap bawah mata, ini adalah kerana korang tidak cukup tidur. Kekurangan tidur atau keletihan akan menyebabkan kulit menjadi pucat menjadikan darah di bawah kulit menjadi lebih kelihatan dan lebih biru atau lebih gelap.

Terdedah dengan cahaya matahari

Sinaran matahari boleh menarik pigmentasi permukaan kulit dan membuatkan lingkaran hitam. Pendedahan lama kepada cahaya matahari  menghasilkan lebih banyak melanin di sekitar mata. Sebab itulah warna bawah mata koarang menjadi lebih gelap.

Perubahan hormon

Wanita yang mengalami perubahan hormon kulitnya akan mengalami banyak perubahan. Biasanya, semasa kehamilan dan fasa haid akan menyebabkan kegelapan pada bawah mata. Punca ini sukar untuk dielakkan, melainkan jika korang mengubah gaya hidup dengan mengawal stress.

Penuaan

Faktor usia juga akan menyebabkan lingkaran hitam pada bawa mata. Ini kerana, umur yang semakin tua akan membuatkan kulit di sekeliling mata menjadi lebih nipis yang menjadikan saluran darah lebih menonjol. 

Kekurangan nutrisi

Lingkaran gelap bawah mata boleh disebabkan oleh kekurangan zat makanan. Sebaiknya, korang perlu mengambil makanan sihat dan berkhasiat yang mengandungi vitamin seperti A,C,K dan E. Vitamin-vitamin ini mampu membantu untuk menghilangkan lingkaran hitam yang boleh membuatkan penampilan korang terganggu.

Haaaa... Macamana hendak atasi lingkaran gelap bawah mata ini? Meh sini Shailla ingin berkongsi satu produk bagus bagi mengatasi lingkaran gelap bawah mata.

Gel Rawatan Mata Anti Lingkaran Gelap


Apa yang bagus tentang produk ini adalah :

1) Halal
2) Kelulusan dari GMP
3) Tiada Paraben
4) Tiada SLS/SLES

Antara Kelebihan Produk ini adalah :

1) Membantu menganjalkan struktur kulit
2) Mengurangkan sembap serta lingkaran gelap di sekeliling mata.
3) Licin, tanpa minyak dan mudah diserap untuk melembabkan lapisan epidermis
4) Mudah diserap untuk melembapkan lapisan epidermis.
5) Sesuai untuk kulit lembut dan sensitif di sekeliling mata.
6) Gel rawatan yang diperkaya dengan Co-Enzyme Q10, kolagen dan ekstak tumbuhan yang mencerahkan lingkaran hitam, mata bengkak dan garisan halus.
7) Menyegarkan dan menyamankan kulit keliling mata
8) Menggalakkan pengaliran darah keliling mata untuk elakkan bengkak dan lingkaran hitam.
9) Sesuai untuk lelaki dan wanita peringkat remaja dan dewasa.
10) Sesuai untuk Kulit Kering & Sensitif


Cara Penggunaan :

Cara Pemakaian amat mudah. Pasti muka korang sudah dibersihkan terlebih dahulu sebelum memakai gel ini. 

Picit sedikit pada jari kemudian, dap dap dap dibawah mata perlahan-lahan sehingga gel ini meresap ke dalam kulit.

Digunakan 2 kali sehari iaitu di waktu pagi dan juga malam. Macam Shailla akan memakainya sebelum tidur.


Apa yang bagus tentang produk ini dari pengalaman Shailla menggunakanya adalah ia amatlah mudah dipakai dan dibawa ke mana-mana. Mana tidaknya di bungkus dalam tiub yang kecil memang senag hendak selit di mana-mana apatah lagi untuk bawa berjalan.

Selain itu juga gel ini cepat meresap didalam kulit korang dan tidak melekit. Shailla memankai dalam beberapa saat sahaja meresap ke dalam kulit. Ia juga tidak menyebabkan bawah mata korang berminyak.

Korang perasan tak? Jika korang make up, tepi mata korang kadang-kadang ada kesan rekahan. Dengan pemakaian gel ini, kesan rekan tepi mata itu dapat diatasi ini kerana gel itu melembap dan tidak menyebabkan kekeringan.

Untuk Maklumat Lanjut Boleh Layari:




Sekian Terima Kasih

Body Sparkling Mist dan Pore Purifying Serum Cleanser dari Althea Korea

Assallammualaikum

Hari ini Sha ingin berkongsi tentang produk wangian dan juga pencuci muka dari Althea Korea. Siapa yang tidak suka dengan wangian bukan? Bukan sahaja wanita malah lelaki pun suka pada wangian.


Stay Fresh Body Sparkling Mist


Stay Fresh Body Sparkling Mist dari Althea Korea ini merupakan kerjasama antara pelakon dan penyanyi Indonesia iaitu Titi Kamal. Titi Kamal juga di kenali kerana mempunyai rambut hitam yang panjang serta cantik.

Stay Fresh Body Sparkling Mist ini campuran buah-buahan dan juga bunga. Di mana ramuan yang digunakan adalah seperti limau, peach, rose, dan beberapa bahan lain.


Ketika dapat sahaja Stay Fresh Body Sparkling Mist ini Shailla terus memakainya. Bau dia sangat lembut dan menyegarkan. Rasa tenang sahaja ketika Shailla menghidu haruman stay fresh body sparkling mist ini.

Shailla memakainya ketika sampai di office. Ketika balik baunya masih lagi ada. Bungkusan dia pun ringan dan mudah di simpan di dalam beg tangan. Shailla suka dengan botolnya berwarna merah jambu, terlihat romantik dengan corak bunga ros gitu.

GRAND LAUNCHING PROMO - Buy 1 + Get 1 Free! Add at least two items to bag to apply discount automatically at checkout.

Always wanted to try but never got to buy? For a limited time get
FREE SHIPPING on all ALTHEA Exclusives with CODE: PBSHIP
Pore Purifying Serum Cleanser


Pencuci muka ini bukan sebarang pencuci yer. Ia juga mengandungi serum. Pencuci ini dapat menanggalkan segala jenis kotoran serta mampu menanggalkan make up tanpa membuat kulit korang menjadi kering. Pencuci ini juga mampu mengimbangi kadar pH agar kulit kekal sihat.


Shailla menggunakan pencuci muka ini ketika Shailla mengenakan make up. Memang berkesan menanggalkan kotoran make up. Tambah kalau kita hendak solat, memang sesuai cuci dengan Pore Purifying Serum Cleanser ini. Kulit kita pun kekal sihat dan tidak kering.

Always wanted to try but never got to buy? For a limited time get FREE SHIPPING on all ALTHEA Exclusives with CODE: PBSHIP
Untuk Info Lanjut :




Terima Kasih

Agrofarmstay @Skill-Tech

Assalamualaikum 💕


Pada sabtu yang lalu, Shailla sempat pergi bercuti bersama keluarga ke Melaka. Shailla pergi bersama keluarga mertua cuma Shailla menginap di penginapan yang berbeza. Shailla menginap di Agrofarmstay Durian Tunggal Melaka. Shailla sampai awal juga ketika itu dalam pukul 11.45 pagi. Jadi sementara tunggu keluarga mertua sampai, Shailla mencuba nasib untuk check in awal. Alhamdulillah Shailla dapat check in awal. Staff di bahagian receptionist ketika itu sangat mesra pelanggan. Senang berurusan dengan beliau.



Shailla duduk sini satu malam sahaja. Suasana di sini sangat tenang. Rasa damai sahaja hati ketika sampai berada di sini.  Shailla duduk chalet nombor satu betul-betul tepi receptionist. Shailla berkenan betul dengan lampu tidur rotan serta gambar itu, nampak unik dan klasik.Hihihi..


Di sini juga disediakan kolam renang. Bahagian kiri dan kanan kolam untuk kanak-kanak. Bagi Shailla kolam itu agak dalam juga macam anak Shailla paras leher jadi agak bahaya jika tidak guna pelampung. Sewaktu check in memang staff di situ pesan agar awasi anak-anak kerana di situ tiada life guards.

Antara aktiviti menarik yang boleh di lakukan di situ seperti :

Bilik Karaoke

Berkayak

Pondok Ternakan

Dewan Palma

Kolam Memancing

Pondok Nipah

Taman Herba

Surau Teratai

Tidak rugi rasanya korang bawak anak-anak bercuti ke sini sempena cuti sekolah ini. Kalau mana yang hendak lari seketika dari tekanan kerja boleh datang ke sini kerana korang akan mendapat ketenangan dan kedamaian ketika berada di sini. Untuk pengguna line unfi, di sini memang tiada line. Macam Shailla duduk di sini memang tidak dapat online. Bila masuk bandar baru dapat update Instagram dan juga facebook. Okay sampai di sini sahaja, jika berminat untuk menginap di sini, korang boleh lihat dan hubungi seperti yang tertera di bawah ini. Jumpa lagi di entry akan datang.

Encik Bari – 012-211 8246
Encik Mat – 016-209 8623

Alamat:
Lot 453,
Batu 13, Jalan Tebong/ Machap,
76100, Durian Tunggal,
Melaka

Website : http://agrofarmstay.my/
Facebook: https://www.facebook.com/agrofarmstay/
Instagram: https://instagram.com/agrofarmstay

Terima Kasih

POPULAR INTERIOR DESIGN STYLES EXPLAINED


Assallammualaikum and Hai Everyone

Are you looking to decorate your new home and are seeking inspiration? Look no further, as we’ll be covering a number of interior design styles that have been popular choices for modern homes. Whether you have a brand-new Sri hartamas condominium or a cozy townhouse in the heart of Kuala Lumpur, here’s sure to be a style for you in our list.

The parlance of design and décor can be tricky waters to navigate indeed, especially when it comes to the myriad of design styles out there. Although there are certain elements that are distinct to certain design styles, in reality most designers blend together different elements from different decorating styles in order to achieve a more modern take.

However, it is crucial that you be able to identify the core elements and aspects of each design style. We’ve listed a number of design styles that are currently in vogue. So, read on to get an in-depth view on what characterizes each design style.



Many an iconic piece in modern design has come from the mid-1900s, which was the era in which modern design flourished. Modern design style is characterized by refined lines, minimalist silhouettes and organic shapes. The masters of mid-century design have defined creative and interesting ways to incorporate new materials, such as molded plastic, plywood and metals, into industrial design. Mid-century modern pieces are high versatile and can blend and complement a whole range of different design styles.

2. Industrial

Industrial design harkens back to the industrial era. Anything industrial, as you can name it, goes for this design style. Exposed metals and distressed wood elements are used liberally, often accompanied by exposed brick walls. More modern advocates of this style tend to prefer more copper-tone accents to bring out more earthiness and rusticness. Furniture pieces are characterized by utility, which can vary from clean lines to elaborate ornamentation.

3. Scandinavian

Scandinavian style is an off-shoot of the mid-century modern movement in design. One of the, if not the most, distinctive associations of Scandinavian style is of course, IKEA. However, this doesn’t mean that you need to shop there in order to acquire distinctive Scandinavian-inspired pieces.

Scandinavian design style is characterized by the popular minimalist look. This permeates both furniture as well as interior architecture. The look features gentle contours, playful accents and a balance of both engineered and organic materials. White and gray ones are the focus of the color palette, with a touch of Bauhaus principles in the form of fluidic lines, great proportions and populist appeal.

4. Bohemian

You’ve often heard of bohemian chic fashion. Bohemian décor is the same, in that it captures the carefree and adventurous spirit of avant-garde lifestyles. Think about the long flowing dresses of Gypsies, as well as their red and purple tones. The key is to curate and edit your space to present a purposefully messy look that maintains a warm and inviting ambience.

Characteristics of the bohemian style include creative mixing and use of rich patterns and bright, vibrant colors. Furniture and décor pieces with an ethnic or nomadic vibe are crucial. For example, Morrocan, African or even Gypsy designs are trending at the moment. All this should be mixed with a healthy dost of textile, wood, and organic accents.

5. Farmhouse

Farmhouse décor is the modern counterpart to traditional country style. The overarching theme for farmhouse design style is transitional elements mixed in with some traditional elements. A farmhouse aesthetic can immediately transport your space to he French Provence.

Furniture pieces are characterized by distressed or exposed wood surfaces as well as comfortable fabric treatments. Color palettes are kept in the family of white and beige base colors with a mix of accent colors here and here. Although the orthodox accent color choices are usually turquoise or yellow, some bright fun and bold colors can also add pop and definition.

6. Urban modern

Urban modern interior design takes its cues from cosmopolitan environments. It is a fusion of various traits that are both opposing yet still complementary. Urban style encompasses a myriad of designs including minimalist modern, glamorous chic, ethnic heirlooms and edgy experimenting which all collide together in a distinctively 21-st century setting.

Elements in urban modern design include larger furniture that is both uniformly sleek and low-profiled. Furniture styles keeps to a more modern and trailblazing design and incorporate decorative accents that are artistically and creatively expressive. For example, elegant geometric designs and vintage pieces with embellishment are things that bode well in an urban modern space.

7. Shabby chic

With a shabby chic design style, the key guiding idea is to recreate the antique flea market look. Vintage elements in worn and organic materials are emphasized in this design style. Shabby chic furniture is characterized by their aged appearance. Materials such as distressed wood are covered in sanded milk or white pain in order to bring out the fine details and signs of wear and tear.

While the orthodox shabby chic color palette is usually white, ecru and pastel, don’t be afraid to inject pops of bold color. Likewise, decorative accents are usually softer and more opulent. This helps imbibe an affected feel, which serves to bring in the overall style and look up to a more contemporary standard. Linen textiles are great elements in shabby chic styles.

Last words:

Well, that’s a wrap! Hopefully this list was helpful in getting you started in identifying and perusing the design styles that are currently popular. Remember that you don’t have to stick to just one style in your space. The most creative spaces are always a cohesive bridge of different interior design styles that.

Thank You.

Milk Peel Cream Mask dari Althea Korea

Assalamualaikum 💕

Hai semua, apa khabar? Di harap dalam keadaan selalu hendaknya. Okay kali ini Shailla ingin berkongsi satu produk penjagaan muka dari Althea Korea. Sudah beberapa minggu Sha pakai produk.


Milk Peel Cream Mask


Inilah dia produk yang Shailla ingin kongsikan pada korang iaitu milk peel cream mask. Apa yang bagus tentang produk ini adalah ia memberi penghidratan pada kulit korang. Selain itu juga ia menanggalkan sel-sel kulit mati agar muka korang tidak kelihatan kusam. Mengandungi ekstrak AHA dan BHA untuk pengelupasan yang lembut. Produk dirumus khas dari protien susu untuk merangsang dan melembapkan kulit korang.

Milk Peel Cream Mask ini Sesuai untuk kulit sensitif yang memerlukan pengelupasan lembut dan kulit kering yang perlu dilembapkan walaupun selepas mengelupas.


Cara Untuk Guna

Okay, cara untuk memakainya senang sahaja. Korang picit sedikit cream ini pada jari, kemudian gosok ke muka hingga keluar biuh. Sewaktu Shailla pakai terasa macam magic pun ada juga, mana tidaknya gosok-gosak kemudian keluar biuh tanpa menggunakan air pun. Selepas itu korang boleh kopek atau basuh dengan air suam.

Bahan-Bahan

Ekstrak protein susu - Melembapkan dan menguatkan kulit

AHA & BHA - Mengelupas sel-sel kulit mati dengan lembut untuk kulit licin

Kaolin - Meretoksifikasi dan mengeluarkan kotoran dari liang-liang

Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Stearicacid, Methyl Perfluorobutyl Ether, Potassium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Palmitic Acid , Ethylhexylglycerin, Milk Proteinextract, Disodium Edta, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Gluconolactone, Glycolic Acid, Titaniumdioxide (Ci 77891), Fragrance (Parfum), Coumarin*, Hexyl Cinnamal*, Citronellol*

Pons Produk Minyak Zaitun Premium Extra Virgin Untuk Kesihatan Dan Kecantikan

Assalamualaikum

Korang mesti sudah sedia tahu manfaat minyak zaitun untuk kecantikan. Namun kalau korang hendak tahu, minyak zaitun mempunyai manfaat yang lain yang mungkin korang belum ketahui.

Sha ingin kongsikan satu produk minuman kesihatan untuk seisi keluarga dan juga untuk anak. Terdapat dua jenis Pons Extra Virgin Olive Oil iaitu untuk bayi dan tradisional.


Pons Extra Virgin Olive Oil For Babies and Kids

Apa yang menarik tentang Minyak Zaitun ini adalah di proses secara tradisional dengan menggunakan batu giling. Direka khusus untuk makanan bayi seawal 7 bulan hingga 3 tahun. Selain itu, ia mempunyai tekstur rasa dan bau yang lebih ringan berbanding minyak zaitun biasa. Jadi lebih mudah untuk penerimaan anak-anak kecil.

Mengapa minyak zaitun ini sesuai untuk bayi?

* Dibuat oleh pengeluar minyak zaitun terkenal Sepanyol
* 100% buah zaitun jenis Arbequina
* Kandungan Asid rendah (0.25%)
*Tanpa pengawet dan pewarna
*Perahan sejuk
*Rasa lembut dan tidak mengubah rasa makanan bayi.
* Sesuai untuk sistem penghadaman bayi
* Boleh juga digunakan sebagai urutan untuk menguatkan tulang temulang bayi.
* Minyak zaitun ini melembutkan, mencerahkan dan menyihatkan kulit bayi. Ia bertindak sebagai losyen dan pelembap  terbaik untuk kulit bayi


Antara kebaikan terkandung dalam minyak zaitun untuk anak-anak ini adalah :

* Mengandungi Sumber Vitamin E
* Meransang Pertumbuhan Tulang
* Menyumbang kepada perkembangan neuro - cerebral kanak-kanak
* Mempunyai ciri anti radang yang dapat membantu bayi yang ada masaalah eczema & asma.

Cara Minum :

Bayi 18 bulan ke bawah = campurkan 1/4 sudu kecil EVOO di dalam 2 oz puree@bubur [ ATAU ] 1/2 sudu kecil EVOO di dalam satu mangkuk makanan bayi

Bayi 18 bulan ke atas = campurkan 1 sudu kecil dalam satu mangkuk makanan baby Boleh digunakan untuk menumis makanan bagi menggantikan minyak masak biasa/ marjerin Boleh juga disapukan pada kulit atau dicampurkan dalam air mandian bayi bagi memberikan kelembapan pada kulit dan mencegah kegatalan, serta melebatkan rambut ** Boleh disapu pada tempat luka atau terkena bahan panas

Macam Sha hari itu, mula-mula bagi minum terus satu sudu tanpa campur apa-apa. Tetapi diorang kurang gemar. Jadi apa yang Sha lakukan adalah memasukkan sedikit minyak zaitun ini di dalam makanan dan minuman mereka. Disebabkan bau dan rasa yang lembut jadi minyak zaitun untuk bayi dan kanak-kanak tidak merubah rasa makanan dan minuman diorang. bagi sha, inilah masanya Sha memperkenalkan khasiat minyak zaitun kepada anak-anak

Pons Extra Virgin Olive Oil Traditional


Pasti korang semua hendak tahu pula, apa keistimewa tentang Pons Extra Virgin Olive Oil Traditional ini pula kan.


Pada korang yang suka akan kecantikkan . Kalau korang hendak tahu, minyak zaitun ini boleh membantu korang untuk mendapatkan berat idaman. Ini kerana minyak zaitun ini mengandungi sejumlah besar asid lemak yang merupakan jenis lemak sihat yang dapat memberi korang rasa kenyang. Korang bukan sahaja boleh dapat berat bdan idaman malah ig juga bermanfaat untuk kulit, kuku, dan rambut. Di mana ia berfungsi melembutkan, membaiki, menyuburkan, melembapkan, dan menggalakkan pertumbuhan kuku dan rambut.

Selain itu juga, untuk pengidap diabetes boleh mengamalkan minyak zaitun ini kerana ia membantu mengawal diabetes. Macam ayah Sha, memang pengidap kencing manis. Jadi selepas ini, Sha akan memberikan minyak zaitun ini kepada ayah untuk beliau amalakan kerana benda baik harus kita kongsikan bersama. Ia juga boleh mengawal darah tinggi dan kolestrol dalam badan.

Minyak Zaitun ini juga sangat baik untuk otak kita di mana ia dapat meningkatkan memori dan mengurangkan risiko kemurungan. Ia juga melindungi sel daripada kerosakkan yang membawa kepada kanser.

Banyaknya khasiat yang terkandung di dalam minyak zaitun ini. Tidak rugi rasanya jika kita membeli dan  mengamalkannya untuk seisi keluarga. Minyak Zaitun ini juga boleh di minum serta boleh dimasukkan sedikit didalam masakkan. Harga dia pula sangatlah berbaloi dan mampu milik.


Cara Minum :

Satu sudu pagi sebelum sarapan dan satu sudu malam sebelum tidur. Jangan terus minum air selama lebih kurang 3 minit selepas minum Minyak Zaitun.


CIRI-CIRI MINYAK ZAITUN YANG BENAR-BENAR BERKUALITI 

Di sini Sha kongsikan tips dari En.Nazran di facebook beliau berkenaan ciri-ciri minyak zaitun berkualiti mengikut Olive Oil Council, badan antarabangsa yang memantau kualiti olive oil seluruh dunia

1.Jenis Minyak Zaitun: Extra Virgin Olive Oil (EVOO) , Virgin Olive Oil (VOO) atau Olive Oil, PURE, Light, Extra Light atau POMACE Olive Oil. Selain dari EVOO dan VOO. Tak Payah beli nanti boleh bahayakan kesihatan

2. Cari Bacaan Acidity Minyak Zaitun Tersebut.. ianya adalah diantara penanda aras Kualiti Minyak Zaitun. Acidity level adalah jumlah asid lemak bebas yang ada dalam minyak zaitun. Berapakah peratusan nya? peraturan untuk EVOO adalah kurang dari 0.8% dan untuk VOO bacaan acidity adalah 0.8%-2.0%

3.Nama dan Alamat Syarikat Pengeluar
Kalau Tak Ada dan cuma setakat alamat Pengimport atau Pengedar di Malaysia sahaja Tak Payah Beli

4.Production Date dan Expiry Date
Boleh tahu Minyak Zaitun tersebut datang dari tahun bila.. kalau tak ada..Tak Payah Beli

5.Harvest Date atau tarikh dituai Selalunya Syarikat Pengeluar Besar akan Mematuhi Syarat dengan Meletakkan Maklumat ini, Cuba cari memang ada di botol tertulis

6.Minyak Zaitun dalam botol Kaca Cerah Tak Payah Beli La
Minyak Zaitun dah TEROKSIDA di kedai lagi

7.Minyak Zaitun EVOO dalam botol Plastic
Pun Tak Payah Beli Sebab Minyak Zaitun itu juga akan TEROKSIDA kerana udara boleh meresap melalui botol plastik

8. Minyak Zaitun yang ada kandungan Serdak & Hampas Buah Zaitun Dipanggil Minyak Zaitun Tanpa Tapisan Jangan Beli kerana Serdak atau Hampas Buah Zaitun di dalam botol tersebut akan menyebabkan berlakunya proses Penapaian atau Fermentation dan Minyak Zaitun akan TEROKSIDA dalam tempoh tiga hingga enam bulan ianya di Perah.Minyak Zaitun TEROKSIDA akan menghasilkan Free Radicals atau Radikal Bebas

9.Minyak Zaitun yang dibotolkan secara manual, Tanpa Nitrogen Injection ada mengandungi Udara atau Oxygen di dalam botol tersebut dan ini akan menyebabkan berlakunya Oxidation kepada Minyak Zaitun. Kalau dah TEROKSIDA maka akan terhasilnya Free Radicals atau Radikal Bebas

10.Minyak Zaitun yang Berubah Warna selepas beberapa bulan
Jangan Guna ianya berubah warna apabila ada kesan Oxidation dan perubahan sifat

11.Minyak Zaitun yang sudah Expired Jangan Guna
Minyak Zaitun Tidak Boleh Bertahan Lebih dari dua tahun selepas ianya dibotolkan Kandungan Khasiat sudah berkurangan atau tiada lansung dan lebih Memudaratkan jika ianya telah TEROKSIDA

12.Minyak Zaitun yang baru dibuka penutupnya.. Hanya baik digunakan dalam tempoh 3 bulan.. Habiskan secepat mungkin kerana ianya akan mula TEROKSIDA sebaik sahaja terdedah kepada Udara dan Oxygen yang masuk ke dalam botol


WEBSITE

FACEBOOK : 

EMAIL : 

TELEPHONE : +603 5524 5570
FAX : +603 5524 5570
MOBILE : +6013 683 5570

ADDRESS:
NO. G-33A, BLOCK 5, LAMAN SERI BUSINESS PARK
PERSIARAN SUKAN, SECTION13
40100 SHAH ALAM, SELANGOR D.E.
MALAYSIA

RELATED POST