December 29, 2015

Product Review | Penyelesaian Masaallah kulit Kering Dengan Set Penjagaan Muka Artistry Hydra-V

Assallammualaikum 


Siapa di sini yang mempunyai masaaalah kulit kering dan tidak sekata? Okay Kali ini shaila ingin review tentang satu produk penjagaan muka yang mungkin ramai tahu tentang kelebihanya.. Produk ini memang sesuai untuk yang memiliki masaalah kulit yang kering. Shaila juga mempunyai masaallah kulit yang kering dan kadang-kadang rasa perit area tepi hidung.

Tiga Bahan Penting dalam Set Penjagaan Muka Artistry Hydra-VArtistry – HYDRA-V Pembersih Berbusa Segar (125ml)Penerangan

Pembersih gel segar ini berkesan menghapuskan lebihan minyak, solekan dan kekotoran, menjadikan kulit selesa, segar semula dan kelihatan sihat.

​• ​Menjadikan kulit rasa segar dan selesa.
​• ​Sesuai untuk semua jenis kulit.

Penggunaan Produk

​1) ​Lembapkan kulit dengan air suam.
​2) ​Picit Pembersih Berbusa Segar sebesar badam ke tapak tangan dan gosok hingga berbuih.
​3) ​Urut busa pada seluruh muka dalam gerakan membulat yang lembut.
​4) ​Bilas bersih dan tekap hingga kering.
5)​Di ikuti dengan Losyen Pelembut Segar.

Ciri-ciri:

​• Mengandungi Air Fiord Norway yang segar, dihasilkan dalam sistem penghantaran Liposom ARTISTRY HYDRA-V yang eksklusif.
​• ​Rumusan gel tanpa sabun mewujudkan buih yang kaya dan lembut yang mudah dibilas. Menyingkirkan lebihan minyak, sisa solekan dan kekotoran sambil meninggalkan lembapan pada kulit.
​​• ​Mengandungi ekstrak oat dan agen perapi khusus yang menyesuai sendiri untuk semua jenis kulit.

Manfaat:

​• Menjadikan kulit kelihatan sihat, rasa segar semula dan selesa.
​• ​Kulit bersih dan tidak terasa kering, ketat atau tegang. Menyediakan kulit untuk menerima manfaat maksimum daripada Koleksi ARTISTRY HYDRA-V.
​​• ​Dioptimumkan dan selesa untuk semua jenis kulit. Memberikan agen pelembapan tambahan di tempat kulit paling kering.


Artistry – HYDRA-V Losyen Pelembut Segar (200ml)Penerangan

Penyegar yang menyegarkan, tanpa alkohol yang menyingkirkan kesan terakhir kotoran dan solekan sambil merapi, melembut dan menyediakan kulit untuk menerima manfaat dan penghidratan tambahan.

•​ Menjadikan kulit rasa licin, bagai sutera dan lembut
​• ​Menjadikan kulit rasa halus dan lembap
​•​ ​Menjadikan kulit kelihatan lut cahaya dan berseri
​​• Menyerap dengan mudah, pantas
​​• ​Sesuai untuk semua jenis kulit

Penggunaan Produk

1)​ Selepas membersih, percikkan ke tapak tangan atau basahkan kepingan kapas.
​2) Ratakan ke seluruh muka dengan lembut, elakkan kawasan mata.
​3) Susuli dengan Pekatan Serum Kulit Vital ARTISTRY HYDRA-V

Ciri-ciri:

•​ ​Mengandungi Air Fiord Norway yang segar, dihasilkan dalam sistem penghantaran Liposom ARTISTRY HYDRA-V yang eksklusif.
​• Mengandungi ekstrak Alga Merah untuk merapi dan menghidrat.
​•​ Tanpa alkohol; mengandungi bahan-bahan yang menenangkan kulit.

Manfaat:

•​ ​ Menyerap dengan pantas. Menjadikan kulit rasa segar semula, berseri dan licin. Peningkatan serta-merta sebanyak 211% dalam tahap penghidratan kulit. Menyediakan kulit untuk menerima manfaat penghidratan optimum daripada koleksi ARTISTRY HYDRA-V.
​• Membantu mengunci lembapan kulit.
​•​ Rumusan lembut menjadikan kulit rasa tenang dan lega.


Artistry – HYDRA-V Krim Gel Penyubur (75ml)Penerangan

Krim gel yang berkrim tetapi nipis ini memberikan penghidratan sesegar air selepas satu penggunaan. Ia adalah pelembap sepanjang tahun, tahan lama, semua jenis kulit, penghidrat pilihan untuk kulit yang lembut, licin.

Selepas mengalami produk, wanita setuju Krim Gel Menyubur ARTISTRY HYDRA-V:
•​ Menjadikan kulit rasa sejuk, segar semula dan cergas
​• Menjadikan kulit kelihatan sihat dan lebih selesa

Menghidratkan kulit secara mendalam serta-merta dan lama-kelamaan.
•​ Krim gel sederhana berat ini mudah disapu pada kulit, menyerap dengan mudah, pantas.
​• Sesuai untuk semua jenis kulit.

Penggunaan Produk

1. ​Gunakan selepas pembersih, penyegar dan serum ARTISTRY HYDRA-V.
​2. Picit sebesar badam ke tapak tangan.
​3. ​Menggunakan hujung hari, ratakan ke seluruh muka, elakkan kawasan mata.
​ ​
Petua Penggunaan Produk:
Untuk kekeringan sementara (cth. perubahan suhu atau kelembapan yang disebabkan perubahan musim, perjalanan udara, sakit dan seumpamanya) tambah manfaat penghidratan tambahan ARTISTRY HYDRA-V kepada sistem anda dengan menambah rumusan penghidrat yang sesuai untuk anda.

Ciri-ciri:

• ​Mengandungi Air Fiord Norway yang segar, dihasilkan dalam sistem penghantaran Liposom ARTISTRY HYDRA-V yang eksklusif.
​• Acai Hawaii dan Liposom Pelembap menggiatkan semula kulit untuk mengunci lembapan.
​​• ​Mengandungi Bahan Semula Jadi Marin yang menyerap lebihan sebum sambil membantu melembapkan kawasan kering, menyesuai dengan keperluan kulit kombinasi.

Manfaat:

• Menyerap dengan pantas. Memberi rasa seringan air pada kulit. Peningkatan serta-merta sebanyak 197% dalam tahap penghidratan kulit.
​• Penghidratan berterusan, berpanjangan sehingga 24 jam. Kulit kelihatan lebih sihat dan lebih berseri. Kuli rasa licin, selembut sutera dan segar.
​​• ​Kulit kelihatan berseri, lut cahaya, lebih sihat dengan keserian yang bertenaga.

My Testimoni

Seperti gambar di atas, korang boleh lihat kulit sacara dekat pipi itu mengelupas akibat kekeringan. Kawan shaila telah mencadangkan agar shaila mencuba Set Penjagaan Muka Artistry Hydra-V ini untuk mengatasi masaaalah kekeringan yang shaila hadapi ini. Kawan shaila dengan berbesar hati telah meminjamkan Set Penjagaan Muka Artistry Hydra-V miliknya untuk shaila cuba. Wahhhh baik hati sangat kawan shaila inikan...hurmmmm nak pinjam terus boleh? hihihih. Shaila pun apa lagi, terus berbesar hati menyahut cadangan itu dengan mencuba produk ini selama 2 minggu.
Gambar di atas adalah hasil  selama dua minggu menggunakan produk ini.Tidak di nafikan
Pembersih gel Hydra-V lembut ini berkesan menghapuskan lebihan minyak, solekan dan kotoran. Kulit shaila menjadikan  selesa, segar semula dan bersih.

Manakala Artistry – HYDRA-V Losyen Pelembut Segar tanpa alkohol ini  menyingkirkan kesan-kesan  kotoran dan solekan sambil merapi, melembut dan menyediakan kulit untuk menerima manfaat dan penghidratan tambahan kepada kulit shaila. Kulit shaila terasa sejuk dan segar sebaik sahaja menggunakan Artistry – HYDRA-V Losyen Pelembut Segar ini.

Krim gel yang berkrim tetapi nipis ini memberikan penghidratan sesegar air selepas satu penggunaan. Ia adalah pelembap sepanjang tahun, tahan lama, semua jenis kulit, penghidrat pilihan untuk kulit yang lembut, licin.Kulit shaila juga menjadi smooth dan sekata apabila mengenakan make up. Tidak seperti sebelum ini, jika mengenakan meke up, hasil make up shaila tidak smooth dan sekata.Mungkin kerana kulit shaila terlalu kering dan megelupas menyebabkan hasil make up shaila tidak smooth malah berbelak dan tidak sekata. Masaalah kekeringan dan kulit mengelupas yang shaila hadapi juga dapat di atasi dengan jayanya.


Wah!Hebatkan Produk Set Penjagaan Muka Artistry Hydra-V ini , 

Bagaimana?

Jika berminat dengan produk ini? Boleh hubungi shaila :

Email:
shazillahsani@gmail.com

Sekian Terima Kasih

7 comments:

  1. Wahhh harga bape kak. Comeynya akak skang. Hihi.

    ReplyDelete
  2. salam. boleh saya share blog awak ni dgn kawan2 saya? bagus la penerangan awak. :)

    ReplyDelete
  3. salam. maaf ye, saya nak tanya set ni hanya untuk membantu kulit kering sahaja ke? ada x lagi manfaat tambahan seperti menghilang kesan2 parut or memudarkan jeragat?

    ReplyDelete

Logo KBBA

REVIEW : SUKA SUSU KAMBING COKELAT

Susu sememangnya bagus untuk kesihatan tubuh badan secara keseluruhan. Ia mengandungi sumber kalsium dan fosforus yang baik. Susu juga membe...