July 29, 2015

Kisah Shaila Raya Pertama 2015

Assallammualaikum


Hai semua, entry shaila kali ini adlah berkisah tentang raya pertama shaila bersama orang baru! ehhh siapakah orang baru itu? suami barukah? hahaha, of course lah tidak dan tidak mungkin pun! okay orang baru yang shaila maksudkan adalah putera shaila.Alhamdulillah raya tahun lepas berdua mankala raya tahun ini bertiga.Tema keluarga shaila tahun ini adalah warna royal blue. Sebenarnya memang susah untuk mencari baju kanak-kanak yang berumur 0 hingga 3 bulan. Baju anak shaila pakai ini pun adalah size baju untuk 18 hingga 24 sebab itu nampak besar dan mengeloboh sahaja.Lagi satu memang susah untuk ambil gambar dan tarik perhatian anak ambil gambar.Lihat sahaja gambar di atas, orang pandang depan manakala anak pandang tepi merenung masa depan agaknya. 


Inilah adalah gambar adik beradik serta ipar duai belah shaila yang sempat kami ambil semasa hari raya pertama. Anak shaila time ini tidur jadi gambar dia tidak ada dalam gambar ini.Alhamdulillah raya tahun ini adik beradik shaila semua sudah berkeluarga dan mempunyai cahaya mata. Manakala adik shaila yang bongsu sedang mengandung.


Ini pula gambar shaila bersama family dan ipar duai belah suami. Seperti gambar di atas,anak shaila tidur juga masa ini, cuma yang bezanya kami masukkan juga gambar anak shaila yang sedang tidur dalam car seat baby itu.hihihi..tidak kisah lah asalkan masuk gambar. Dalam family belah suami shaila ini, cuma adiknya yang bongsu masih single yang lain semua sudah berkeluarga. Hapan raya tahun depan sedah berkeluarga pula lar...hihihi.


Semasa bergambar asyik tidur sahajakan..gambar semasa berjaga pun tidak banyak..haaa...ini gambar semasa anak shaila baru bangun. Bulat matanya...huhuhu.Okay sampai sini sahaja entry shaila kali ini, jumpa lagi di entry akan datang.Selamat Hari Raya Semua...

Sekian Terima Kasih

4 comments:

Logo KBBA

REVIEW : SUKA SUSU KAMBING COKELAT

Susu sememangnya bagus untuk kesihatan tubuh badan secara keseluruhan. Ia mengandungi sumber kalsium dan fosforus yang baik. Susu juga membe...