Sambutan Hari Raya Pertama

Assallammualaikum


Hai semua pembaca...apa khabar...wahhh dah lama rasanya shaila tidak update blog dan blogwalking...serius rindu...shaila sekarang dalam minggu yang amat-amat sibuk hinggalah selepas 24.8.2013...ada apa dengan tarikh itu...haaa...itu kena tunggu next entry la...hahaha...okay entry shaila kali ini adalah bercerita tentang raya pertama shaila.Raya pertama shaila beraya di Sg Buloh sahaja...suasana dia agak slow sikit ditambah pulak mic dekat masjid rosak so xdpt dgr takbir raya berkumandang...penyelesaiannya just dengar dalam tv sahaja..


haa...ini gambar shaila dengan anak buah kesayangan shaila...nama dia aleesyah..yang istimewa tentang budak nie adalah rambut dia..hahaha...rambut dia special tau...macam maggie...hahaha


ini pula adalah gambar shaila dengan abah dan mama...kesian kitaorang...tiada orang hendak ambil gambar...so ambil gambar sendiri la jawabnya...


inilah kakak ipar shaila...ummi kepada aleesyah...special tentang kakak ipar shaila dalah matanya yang bulat...i like...^^


ohhh...lupa pula...tema kitaorang untuk tahun ini pink dan biru turquoise..


haaa...inilah abang shaila...aleesyah dan kakak ipar shaila...^^


Oppsss...gambar kami berdua lagi...aleesyah ini memang budak tiada perasaan dan susah untuk senyum...so kalau ambilgambar dengan dia...itulah jadinya...aunty die ter over senyum...huhuhu


Nielah kakak saudara shaila yang paling cute...senang cite muda dari usia sebenar...rahsianya? simply siti...hahaha


and last picture dan merupakan gambar penutup untuk entry ini adalah gambar kakak shaila yang senget...huh...rosak gambar tul...hahahah...okay sampai sini sahaja...daaaa...

Sekian Terima Kasih

13 comments:

  1. lawanya pink colour..
    jom join contest kat blog yaya ^_^

    ReplyDelete
  2. same tema pink jugak...tp baju raya tailor tak sempat siap huhu...kena pakai gi keja je la jawabnya pasni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..sedihnya..xpe raya hajikan still bokeh pakai..^^

      Delete
  3. salam aidil fitri..maaf zahir batin

    ReplyDelete
  4. lawa shaila.. =)
    bestnya 1 family pakai ikut tema.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankieww mimie..awk pun aoe kurangnya gojes maa..^^

      Delete
  5. ye la, bulat betul mata kakak ipar shaila...cm mata katun cite jepun...

    ReplyDelete

INFO TERKINI