Alkisah Beli Baju Anak Buah Untuk Majlis Cukur Jambul

Assallammualaikum


Haiiii semua...apa khabar? okay..entry kali ini, shaila hendak cerita tentang beli baju untuk anak buah shaila untuk majlis cukur jambul pada 1/2/2015. Alkisahnya shaila beli secara online sahaja. Baju budak-budak sekarang mahal betul yer...lagi mahal dari orang dewasa. Shaila beli 2 pasang baju ini mencecah 1++..hohoho..Asalnya shaila hendak beli satu sahaja memandangkan adiknya yang hendak cukur jambul..tetapi bila dikenang dan direnung...alahai kesian pulak kakaknya..so shaila mengambil keputusan untuk beli 2 pasang...untuk  baju adik dapat free gift headband manakala kakak punya tiada. Asalnya shaila plan hendak beli gaun sahaja..tetapi bila fikir balik macam sweet sahaja kalau adik beradik ini pakai baju kurungkan..huhuhu


Dalam masa 2 hari selepas buat payment, maka barang yang shaila order pun sampai...wahhhhh time tu teruja sangat buka bungkusan untuk lihat baju kurung itu. Bila buka sahaja..Ya Allah comelnya..huhuhu...sedang leka belek-belek baju adik, shaila terperasan ada defect warna putih dekat kain adik..time itu rase terkilan dan sedih juga..lalu shaila terus whatsapp kakak ipar bagitahu kain adik ada defect..then kakak ipar cakap xpelah sebab sikit sahaja lagipun nanti tutup dengan baju tak nampak dah...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


Ehhhhhh....asal lak terselit gambar baju ini? haaaa..ceritanya masa shaila sedang dok usha baju kurung adik beradik tuuuu..baby dalam perut dok tendang-tendang...haishhhhhh...awatnya nie...asyik dok tendang-tendang nie...hahaha..shaila pun sambung google baju kurung adik beradik lagi...ehhhhh..makin meriah pula sayang ummi nie tendang...hokeyy...sayang ummi...ummi belikan untuk awak juga sehelai yer...tengahari tu jalan-jalan kat tesco nampak baju ni...so shaila pun beli lar satu untuk kesayangan shaila dalam perut ini..okay sampai di sini sahaja entry shaila..jumpa lagi...

Sekian Terima Kasih

6 comments:

  1. comelnya baju. biru tu cantik la. . :D

    ReplyDelete
  2. alahai cantik sangat kaler biru..corak pun comey je.. bertuah anak sdra dpt mak sdra yg penyayang hehe.. mesti cute nanti bila pakai :)
    *ehh bby dlm pewot pun nak baju erk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...itulah..cume ada defect jer...spoil jer..hahaha

      Delete
  3. wahh..comelnya baby awak tendang-tendang pulak....:)

    ReplyDelete
  4. alooo comelnya baju tu... untuk anak sedara

    ReplyDelete

INFO TERKINI