Produk A'laisyah Sudah Bertukar Wajah | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Produk A'laisyah Sudah Bertukar Wajah

Produk A'laisyah Sudah Bertukar Wajah

Assallammualaikum


Packaging baru


Packaging Lama


Inginkan kulit yang cerah, gebu dan muda dalam masa terpendek? A’laisyah Siri Uni White Plus dengan formulasi baharu mampu memberikan anda kulit yang cerah, gebu dan muda dalam hanya dua minggu.

Disebabakan shaila banyak dapat feedback cara untuk pakai produk a'alaisyah, jadi dibawah shaila senaraikan turutan penggunaan produk a'laisyah,diharap dapat membantu yer...(^_~)

Cara Pemakaian Produk A'laisyah

Pertama


Pembersih Pencerah Muka

Pastikan anda membersihkan muka dua kali sehari supaya kulit wajah tidak tercemar dan liang pori tidak tersumbat. Ingat juga untuk disusuli dengan penggunaan penyegar A’laisyah

Kedua


Penyegar

Ramai yang tak tahu yang penyegar muka amat penting dalam rutin kecantikan kita. Kadang kadang kita selalu lupa nak pakai penyegar muka selepas mencuci muka kan?

Tanpa penyegar, kulit akan jadi kering dan lesu. Gunakan A’laisyah Penyegar untuk kekalkan kelembapan dan keserian kulit.

Ketiga


Krim Pencerah Kulit SPF20++ - RM10.90

Kalau anda sering terdedah kepada sinaran matahari dan kulit senang gelap, anda harus menggunakan produk yang mengandungi SPF. Krim pencerah baru A’laisyah Uni White Plus mampu melindungi kulit dari sinaran UVA dan pada masa yang sama mencerah dan menjadikan tona kulit lebih sekata.

Keempat


Krim Kecantikkan - RM9.90

Krim Kecantikan A’laisyah ini lah jawapannya. Sesuai digunakan pada siang dan malam, untuk semua jenis kulit.

Kelima


Krim Sari Pelembap Malam

Sekarang dah tak perlu risau dengan kedutan di muka. A’laisyah Krim Sari Pelembap Malam mampu buat kulit kita kembali anjal dan lebih muda

Tambahan


Skrub muka

Skrub muka harus ada dalam rutin kecantikan kita. Bersihkan segala kotoran dan sel kulit mati di wajah dengan Scrub Muka A’laisyah. 

Tips: Pakai skrub terlebih dahulu sebelum scrub penyegar.


Krim BB A’laisyah - RM17.90

Krim BB A’laisyah sesuai untuk kaum wanita yang tidak suka solekan tebal. Ia mampu menyamarkan noda dan cela di samping menjadikan tona kulit lebih sekata. Paling best untuk mendapatkan solekan yang natural.

Sekian Terima Kasih

20 comments:

  1. Nampak lebih kelasss giteww.. :D

    ReplyDelete
  2. design lame nmpk ekslusif sikit berbanding baru..qualification produk cmne?ok x sheila?

    ReplyDelete
  3. lg suka packaging baru ni..lg simple :)

    ReplyDelete
  4. wah....warna pink! kemain lg...shaila pakai ea produk ni?? ok tak??? jempot join ya http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/12/segmen-sahabat-selamanya-ii-by.html

    ReplyDelete
  5. simple je design yg baru nih, tk perlu ada bunga2 cm tu lg dh..

    ReplyDelete
  6. Packaging baru simple and nice.. ;)

    ReplyDelete
  7. nampak lebih luxury ,, pasti ramai yg akan cuba produk ni

    ReplyDelete
  8. pakaging yg br nampak lebih eksklusiffff

    ReplyDelete
  9. akak suka packaging baru....tapi tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  10. lawa la packing baru ni.. =)
    tapi kta xpkai pun produk ni..

    ReplyDelete
  11. packaging dia yg baru ni nampak elegan la dari yg lama tu
    nak juga komen walaupun momoy tak pakai pun
    hehe

    ReplyDelete
  12. dlu penah pkai yg lama..muka elok..

    ReplyDelete
  13. Dah pakai alaisyah dri tingkatan 1 smpai umir 22 dh..and I have attachment dgn produk ni sbb alaisyah ni very soft and sgt ssuai dgn kulit tak kira wktu panas or sejuk. I love alaisyah !

    ReplyDelete
  14. Kt area kuching sarawak ni susah betul nk dapatkan produk ni...

    ReplyDelete
  15. Kt area kuching sarawak ni susah betul nk dapatkan produk ni...

    ReplyDelete
  16. If saya guna pencuci muka je ok tak?berkesan jgk x?

    ReplyDelete
  17. If saya guna pencuci muka je ok tak?berkesan jgk x?

    ReplyDelete

INFO TERKINI