Perkahwinan Abang Shaheir dan Kak Fatimah | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Perkahwinan Abang Shaheir dan Kak Fatimah

Perkahwinan Abang Shaheir dan Kak Fatimah

Assallammualaikum

Belah Perempuan


Enrty kali ini adalah serba sedikit ulasan majlis perkahwinan jiran shaila iaitu abang shahier dan juga kak fatimah.


Okay...inilah pengantinnya...sama cantik dan sama padan.Shaila berkenan betul dengan baju kak fatimah nampak simple tapi cantik.


Inilah antara hantaran yang di berikan oleh pihak lelaki.

Jeng...jeng...jeng...kenal tak? kenal x? inilah penyanyi lagu Kau pelita hatiku ZuR Eda.Zur Eda ini jiran kepada keluarga abang shahier 


Gambar ini diambil semasa makan adap-adap


Shaila bersama pengantin, mak pengantin dan mak cik shaila.


Gambar bersama Kak fatimah


Gambar bersama Abg Shahier


Gambar bersama banner pun boleh...hahhaha


Mama dan abah pun sibuk juga hendak bergambar di banner...

Belah Lelaki


Lagi sekali bergambar dengan banner..ish3...ratu banner betullah...hahaha


Ini gambar shaila bersama anak buah shaila yang sangat nakal...hahaha


Haaa...ini pula gambar shaila bersama baby afia.YES!! shaila memang suka dengan budak-budak..pantang jumpe siaplah kena kerja dengan shaila...hahahah


Pada majlis bertandang belah lelaki, penagntin menggunakan warna putih sebagai tema majlis perkahwinan mereka. Sebenarnya putih ini sangat canti, nampak suci sahajakan...


Haaa...naser wahab salah satu tetamu mereka.


Okay...gambar penutup entry shaila...selamat pengantin baru abang shahier dan kak fitimah semoga kekal hingga jannah dan di kurniakan anak yang soleh dan solehah..

Thank You.


19 comments:

  1. woooo ade nasir wahab tuuuuu
    baby tu comel, mmg grand la pelamin dia kan shaila
    shaila pun tampak sweet ayu menawan

    ReplyDelete
  2. Wah..cantik dan kacak pengatin.. Sama padan.. Shaila pun cantik.. :-)

    ReplyDelete
  3. cantek baju pengantin yg pirple tu :)

    ReplyDelete
  4. wahh...
    untung nye ade artis perfom percuma...

    http://abgdude.com

    ReplyDelete
  5. cntik baju pngantin;)shaila pon cantik....;)

    ReplyDelete
  6. Cantik theme kaler dan baju pengantin....meriah majlis siap ada artis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmmm...betul tue amanda...sangat2 meriah..^^

      Delete
  7. tahniah pengantin.. semoga kekal ke anak cucu

    ReplyDelete
  8. memang sama cantik sama padan lah pengantin ni.. Slamat pengantin baru utk mereka.

    ReplyDelete
  9. cantik shaila pakai dress putih tuh... pengantin lelaki ada iras2 cm player bola Matyo sikit2...hihhihih...

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru untuk kedua mempelai...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum shaila. semoga barakah ke atas kedua mempelai :)

    ReplyDelete

INFO TERKINI