Tony Moly Tony Tint | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Tony Moly Tony Tint

Tony Moly Tony Tint

Assallamualaikum


HAi semua...entry shaila kali ini adalah tentang Tony Moly Tony Tint..shaila pakai yang belah kanan seperti gambar dibawah...shaila pakai cherry pink..shaila suke pakai benda ini sebab tahan lama even lepas makan pun color dia still ada...so xyah pas makan nak lipstik balik...selalu sebelum pakai tony ini,shaila pakai lipice jenama maybelline..baru shaila pakai tony..Untuk tony tint ini...shaila bagi 4/5..^^


Liptint Obuse mudah diserap,tahan lama dan membuatkan bibir tidak nampak pucat. Liptint Obuse adalah water based,so tidak seperti lipstick atau lipgloss yang bertekstur berat.

Kelebihan Liptint Obuse :
~ Warna Alami dengan pemakaian secukupnya
~Liptint tidak membuat bibir kering kerana mengandungi jojoba oil dan stiva ekstrak
~ Diperkaya dengan Vitamin E
~ Kalau pakai lip tint, bibir jadi berwarna tapi tidak terasa berat seperti memakai lipstick, lebih ringan dan tampak alami
~ OBUSE TINT yang bagus juga jauh lebih tahan lama daripada lipstik. Warnanya tidak akan hilang walaupun dipakai saat makan dan minum.
~ Dengan pemakaian teratur boleh membuat bibir berwarna pink alami.
~ Packing yang kecil sehingga mudah dibawa kemana-mana
~ Pemakaian yang lama hingga 1-2 bulan

Tips Pemakaian :
~ Setelah mengaplikasikan Liptint dalam bentuk dot-dot 2-3 dot,segera ratakan,jangan ditinggal dalam waktu lama karena cepat kering dan susah hilangnya
~ Pastikan saat meratakannya benar-benar merata kalau tidak akan terlihat tidak natural.

16 sebab mengapa anda harus membuang lipstick anda dan menggantikan dengan Lip Tint!!!

1. Mudah disapu - hanya dot-dot kan dibibir dan ratakannya menggunakan bibir untuk hasil natural
2. Tidak melekit - kelihatan natural selepas disapu
3. Soft Look- nampak lembut dan sebati kerana ia cepat meresap ke kulit.
4. Terasa Ringan- struktur yang ringan membuatkan anda selesa melakukan apa jua aktiviti.
5. Hanya Sapu Sedikit Saja kerana warnanya yang pekat
6. Boleh diguna sebagai blush on,oles kat pipi & ratakan
7. Express (10saat)- hanya 10 saat saja kerana letak beberapa dot dan sapu saje
8. Pink Semulajadi- nampak seolah olah memang berseri dari dalam!
9. Jenis cecair - sangat selesa memakainya
10. Warna Pink Yang Segar- tiada lagi kepucatan
11. Mudah Dibawa
12. Tahan Lama
13. Kelihatan Anggun
14. Harga Berpatutan
15. Cute Packaging
16. Bibir Persis Pelakon KOREA

Sekian Terima Kasih

4 comments:

  1. cantiknyaa..
    tapi sayang..bibir kita jnis sensitif.. wlpun orng kata bnda tu elok, kadang2 bbir kita cpat rosak, kering..

    ReplyDelete
    Replies
    1. that"s why shaila pakai lipice dahulu..^^

      Delete
  2. kita pakai lip ice pun kadang2 bibir tak tahan..sedihkan..
    kalau kerap pakai lipstik, lama2 bibir kering.. kadang2 tak tahu nak pkai apa yng ok..

    ReplyDelete
  3. stok ni mana nak dapat ye? sy pernah pakai sekali warna merah mmg nampak menyerlah. hehe..sy ade oder dekat anak buah tp sampai skang xdapat2. ingat nak cari dekat mana2 kedai kalau ade..

    ReplyDelete

INFO TERKINI