Monday, July 8, 2013

Sukaneka Afiq Ilman

Assallamualaikum

Pada hari ahad pula adalah sukaneka anak buah shaila Afiq Ilman...diatas adalah antra barisan kanak-kanak tadika yang berumur 4 hingga 5 tahun..anak buah shaila berumur 5 tahun.Mereka mengenakan T-Shirt sukan berwarna Pink Biru...shaila berkenan sungguh dengan warna sukan budak-budak ini..^^

Inilah anak buah kesayangan shaila...Afiq Ilman

ini merupkan salah satu acara yang anak buah shaila masuk...iaitu susun menara...mesti korang pun pernah main permainan inikan?hahaha...shaila?of course lar pernah...antara permainan fav shaila time sekolah...

Afiq bersama salah sorang kawan rapat di tadika..

Ini pula adalah acara special...acara ini mengkehendaki anak menyuap ibunya makan nasi lemak...hahaha...lawak gile kakak saudara shaila...sampai tidak tertelan dia...tapi acara ini sweet sangat..^^

Jeng..jeng...jeng...anak buah shaila menang dapat dua sahaja medal...tapi okaylah...atleast menang juga...actually yang seronoknya bukan apa...kelakar melihat budak-budak ini bersukan...ada yang bersemangat...ada yang blur...ada yang asyik tengok parents jer...tidak kurang ada yang muka masam sahaja...tetapi telatah mereka memang menghiburkan..^^

Sekian Terima Kasih

6 comments:

  1. hehe. layan anak2 memang perkara yang seronok :D

    ReplyDelete
  2. sometimes tgk bdak2 bersukan ni best juga kan..tp kena ikut pada mood jgk la..hehe

    cantik la warna baju dorang.. :)

    ReplyDelete
  3. teringat waktu ribena dulu2..best je bila main sukan2 nih..semangat! huk3
    tahniah!

    ReplyDelete

INFO TERKINI