Penyelesaian Untuk Masaalah Rambut Gugur,Kering dan Berkelimumur

Assallamualaikum

Hai..hai..hai...okay entry saya sebelum ini Klik Ke Entry Lepas,saya ada menceritakan masaalah rambut gugur,berkelimumur dan kering yang saya hadapi..jadi hari ini saya hendak kongsi dengan korang produk apa yang saya gunakan untuk menyelesaikan masaalah keguguran rambut,kelimumur dan rambut kering...

So inilah produknya iaitu Loreal Smooth-Intense Ultra-Rich


shampoo ini adalah untuk rambut sangat kering,kusut atau susah untuk dirawat.Selain itu shampoo ini juga dapat melembutkan rambut.Sebulan saya menggunakan shampoo ini,first saya perasan rambut saya sudah kurang gugur dari sebelum ini.Selain itu juga masaalah kelimumur saya dapat diatasi dan rambut juga menjadi lembut sahaja.Buat pengetahuan korang shampoo ini bau dia sangat harum dan menyegarkan.Saya bagi 9/10 untuk shampoo ini.Harga shampoo ini dalam RM9.80.^^

Produk diatas pula adalah produk tambahan iaitu  Loreal Smooth-Intense Anti-Frizz Serum.
disebabkan rambut saya sebelum ini memang super kering,so saya membeli serum ini pula untuk membaiki kerosakan pada rambut dan juga memberi nutrian pada rambut.Serum ini membuat rambut menjadi lebih lembut dan berkilau.Harga serum ini dalam RM27.80

Sekian Terima Kasih

32 comments:

  1. yay nak belilah nanti. harap berkesan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...hopefully berkesan untuk awak..^^

      Delete
  2. takut pula nak try sbb nanti tmbh teruk. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nie bukan shampoo ade mekuri or hydroquin dik...^^

      Delete
  3. Patutlah dicuba itu shampoo. Loreal cocok untuk rambut di Asia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmmm..itulah...saya pakai berkesan...^^

      Delete
  4. Assalamualaikum, artikel yang bermanfaat tentang solusi kesehatan rambut :D

    ReplyDelete
  5. Hi hello~ 안녕하세요^^ we sell handmade jewelries~ pls visit us at fifteenpril~~
    http://fifteenpril.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. pretty guna Pantene je...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay jugak la..better daripada syampoo sblm ni. tp still lg ada rambut gugur..

      Delete
  7. Salam singgah. Tak guna pantene. Guna syampu shurah n sunsilk conditioiner. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. lepas guna shampoo guna minyak kelapa dara Nemo keluaran seri dewi malam SDM pula utk rawat rambut gugur, anak rambut tumbuh dgn sihat, kulit kepala jadi lembap, rambut jadi lembut & bersinar,,,tidak berminyak 1001 kegunaan,,dijamin keberkesanan 100 %, yg penting xde bahan kimia berbahaya,,,itu plg penting kalau nak rambut sihat

    visit: http://jamuseridewimalamsdmdafiera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. saya pula guna syampu ESZ mmg sgt berkesan, tak dijual kt mana2 , klu nk blh beli ngan saya....

    ReplyDelete
  10. syampoo ni boleh guna utk kaum lelaki ke??

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Tengah pakai la syampu ni . Pakai berapa kali ek ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. shaila pakai selang seli...ari pakai esok tak..^^

      Delete
    2. Macam harini pkai esok tak pakai la . Ohok. Loreal smooth intense anti frizz serum tu mcm mane nk pkai ek ?

      Delete
    3. Macam harini pkai esok tak pakai la . Ohok. Loreal smooth intense anti frizz serum tu mcm mane nk pkai ek ?

      Delete
    4. Macam harini pkai esok tak pakai la . Ohok. Loreal smooth intense anti frizz serum tu mcm mane nk pkai ek ?

      Delete
    5. Macam harini pkai esok tak pakai la . Ohok. Loreal smooth intense anti frizz serum tu mcm mane nk pkai ek ?

      Delete
    6. pakai after mandi...dalam rambut hampir kering...boleh la pakai..^^

      Delete
    7. Nak tanye yang serum tu belakang dia ada tulis mula2 pakai shampoo then conditioner, treatment and leave on. Padahal shampoo ultra rich mana ada conditioner . so awak pakai ape ?

      Delete
    8. Nak tanye yang serum tu belakang dia ada tulis mula2 pakai shampoo then conditioner, treatment and leave on. Padahal shampoo ultra rich mana ada conditioner . so awak pakai ape ?

      Delete
  13. Salam

    Saya ada produk mengatasi keguguran rambut yang terbaik kerana

    1. Produk keluaran tempatan berasaskan herba (tanpa bau herba)
    2. Diiktiraf HALAL dan duanugerahkan sijil Good Manufacturing Product (GMP)
    3. Mempunyai pusat rawatan sendiri di Puchong Utama (sebarang masalah boleh merujuk terus dengan kami)
    4. Harga rawatan dan produk yang sangat munasabah (bawah RM1000 untuk keseluruhan 10 sesi)
    5. Kami hantar terus ke rumah anda (pos)
    6. Testimonial pengguna yang berjaya
    7. Hadiah misteri (sila nyatakan anda mendapat info ini dari blog ini)

    Fifee
    0177020178
    whatsapp 0167450303

    ReplyDelete

INFO TERKINI