Review Produk Nutox Oxyfusion

Assallammualaikum


Hai semua apa khabar.Rasa macam sudah lama shaila tidak buat entry, maaflah sekarang sibuk sedikit..hihihi....Okay hari ini shaila hendak review tentang nutox oxyfusion. Shaila pakai produk ini selama 2 minggu, untuk kulit jenis shaila iaitu kulit combinasi hasilnya adalah : 

KIta lihat dahulu dari sudut positif :

Kulit menjadi halus dan mulus
pori-pori menjadi kecil

Kalau dari sudut negative pula adalah :

Kulit shaila naik jerawat dan
menjadi gelap.

Adakah shaila masih menggunakan lagi produk ini? 

jawapanya tidak since kulit shaila naik jerawat dan menjadi gelap, shaila terus stop. Ada juga kawan-kawan shaila berpendapat itu adalah antara salah satu proses untuk menyah toksin tetapi shaila takut juga kalau kulit shaila menjadi semakin gelap dan semakin naik jerawat jadi shaila buat keputusan untuk berhenti.

Adakah produk ini tidak bagus?

Sebenarnya untuk menilai sesuatu produk bergantung pada kulit kita. Shaila telah menjual produk ini pada kawan office shaila, feedback dari dia adalah produk ini okay. Muka dia tidak menjadi gelap atau naik jerawat. Sampai sekarang dia masih menggunakan produk itu dan shaila tengok muka dia okay sahaja tidak menjadi gelap atau ditumbuhi jerawat.

Okay sampai sini sahaja review shaila tentang produk nutox oxyfusion.

Sekian Terima Kasih

Produk A'laisyah Sudah Bertukar Wajah

Assallammualaikum


Packaging baru


Packaging Lama


Inginkan kulit yang cerah, gebu dan muda dalam masa terpendek? A’laisyah Siri Uni White Plus dengan formulasi baharu mampu memberikan anda kulit yang cerah, gebu dan muda dalam hanya dua minggu.

Disebabakan shaila banyak dapat feedback cara untuk pakai produk a'alaisyah, jadi dibawah shaila senaraikan turutan penggunaan produk a'laisyah,diharap dapat membantu yer...(^_~)

Cara Pemakaian Produk A'laisyah

Pertama


Pembersih Pencerah Muka

Pastikan anda membersihkan muka dua kali sehari supaya kulit wajah tidak tercemar dan liang pori tidak tersumbat. Ingat juga untuk disusuli dengan penggunaan penyegar A’laisyah

Kedua


Penyegar

Ramai yang tak tahu yang penyegar muka amat penting dalam rutin kecantikan kita. Kadang kadang kita selalu lupa nak pakai penyegar muka selepas mencuci muka kan?

Tanpa penyegar, kulit akan jadi kering dan lesu. Gunakan A’laisyah Penyegar untuk kekalkan kelembapan dan keserian kulit.

Ketiga


Krim Pencerah Kulit SPF20++ - RM10.90

Kalau anda sering terdedah kepada sinaran matahari dan kulit senang gelap, anda harus menggunakan produk yang mengandungi SPF. Krim pencerah baru A’laisyah Uni White Plus mampu melindungi kulit dari sinaran UVA dan pada masa yang sama mencerah dan menjadikan tona kulit lebih sekata.

Keempat


Krim Kecantikkan - RM9.90

Krim Kecantikan A’laisyah ini lah jawapannya. Sesuai digunakan pada siang dan malam, untuk semua jenis kulit.

Kelima


Krim Sari Pelembap Malam

Sekarang dah tak perlu risau dengan kedutan di muka. A’laisyah Krim Sari Pelembap Malam mampu buat kulit kita kembali anjal dan lebih muda

Tambahan


Skrub muka

Skrub muka harus ada dalam rutin kecantikan kita. Bersihkan segala kotoran dan sel kulit mati di wajah dengan Scrub Muka A’laisyah. 

Tips: Pakai skrub terlebih dahulu sebelum scrub penyegar.


Krim BB A’laisyah - RM17.90

Krim BB A’laisyah sesuai untuk kaum wanita yang tidak suka solekan tebal. Ia mampu menyamarkan noda dan cela di samping menjadikan tona kulit lebih sekata. Paling best untuk mendapatkan solekan yang natural.

Sekian Terima Kasih