Bersahur bersama Surya S Great Grain

Assallammualaikum

Hari ini telah masuk fasa kedua dalam bulan ramadhan. Sekejap sahaja masa berlalu. Macamana dengan puasa korang tahun ini? Ada yang istimewa atau sama seperti tahun-tahun yang lepas.

Bagi Shailla, ramadhan tahun ini amat istimewa kerana sahur Shailla kali ini bersama Surya S Great Grain.

Surya S Great Grain


Makanan Sunnah terdiri daripada Habbatus Sauda, Zaitun, Delima, Buah Tin & Madu dan 18 jenis Bijirin seperti beras merah, kacang merah, kacang hijau, benih coix, biji bunga teratai, biji rami, beras perang, jagung, kacang soya, gandum, sekoi, bijan hitam, kacang walnut, kernel aprikot, kacang hitan, benih chia, beras pulut.

Keistimewaan Surya S Great Grain

* Surya S Great Grain telah pun dijamin HALAL oleh JAKIM!

*Mengandungi nutrien dan serat yang membantu mengekalkan tahap tenaga sepanjang hari!

* Sumber serat diet yang baik untuk badan dan menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.

* Mempunyai set nutrien yang komprehensif termasuk karbohidrat yang baik, protein, serat makanan, vitamin dan antioksidan.

* Membantu mengimbangi paras glukosa dalam darah.

Surya S Great Grain boleh didapati di semua cawangan Watsons, butik Himalaya, farmasi tempatan terpilih atau boleh juga dibeli di laman e-commerce Shopee.

https://www.facebook.com/Surya.Malaysia/

https://www.instagram.com/surya.malaysia/

Terima Kasih.

16 comments:

  1. Akak pun ada.. tak try lagi nih.. sdp yer..

    ReplyDelete
  2. Warna pink tu nampak menarik, mesti sedap kan?

    ReplyDelete
  3. belum try lagi..tapi ada dekt rumah..ehhee..esok kita try waktu sahur

    ReplyDelete
  4. sedap surya nie...sy pilih minum time bersahur kali ini..alhamdulillah tak rasa lapar sgt siangnya hihi

    ReplyDelete
  5. Tergoda tengok warna air tu.

    ReplyDelete