SGshop “Jom Shopping!” Contest | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: SGshop “Jom Shopping!” Contest

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Assallammualaikum❤


Sudah lama rasanya shailla bersara dari join giveaway. Jadi sudah alang-alang SG Shop buat giveaway lagi, jadi shailla nk cuba nasib untuk menyertainya, mana tau menangggg... Dapat shopping lagi di SG Shop. Hihihi. Ohh ya... Sesiapa yang hendak join juga boleh klik link diatas itu yer.

Sebelum itu, kita jawab soalan exam dulu yer, haaaa ingat senagkan nak dapat hadiah? Kenapa jawab satu soalan dulu, apakah soalan itu?

Apakah servis yang SGshop tawarkan?

SGshop Malaysia ini menawarkan semua produk yang terdapat didalam laman web Taobao. Pendek kata di laman web SGshop Malaysia ni merupakan agent bagi laman web Toaboa yang memudahkan kita untuk membeli barang sebabnya dah payah nak translate satu-satu.. mudah nak cari produk dan urusan pembayaran yang mudah.

Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia

1. SJCAM M20 SJ6 Special Coyote Remote Self Bar Watch Type Remote Control Remote Wrist Watch


Hari itu shailla ada beli sjcam standard package without stick and remote control. Jadi sekarang shailla memilih untuk memiliki SJCAM M20 SJ6 Special Coyote Remote Self Bar Watch Type Remote Control Remote Wrist Watch ini untuk berselfie dipagi raya bersama keluarga tercinta. 

2. Hesiod HQ 1400 Notebook Computer Game Netbook Computer System Quasi Ultra-Thin Quad Core Business Office



Yang kedua ini pula memang penting bagi shailla kerana laptop shailla screen blink dan tidak boleh digunakan lagi. Kena hantar repair dahulu, jadi shailla sudah tidak dapat menulis blog melalui laptop lagi terpaksa menggunakan phone sahaja. Dengan adanya notebook ini shailla harap dapat membantu dn juga menyenangkan shailla untuk menulis entry.

3. Spot Purchasing Japan Original Pigeon Wide Caliber Plastic Baby Bottles Of PPSU 160/240ml


Cantik pula tengok botol susu jenama pigeon ini, kebetulan pula botol susu anak shaill memang sudah teruk, tunggu masa jer ni hendak tukar. Kalau dapat hadiah ini bolehlah areez dan aqeef beraya dengan botol baru. Huhuhu

Okay itu sahaja hajat shailla, jadi kepada kawan-kawan yang mempunyai hajat yang belum tercapai bolehlah join contest agar SG Shop dapat menyempurnakan hajat korang.

Sekian Terima Kasih. Wishes me luck❤


3 comments:

  1. all the best dalam giveaway sgshop :)

    helloaiman

    ReplyDelete
  2. Good luck sis. 😘😘
    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete

INFO TERKINI