MAMINQA Milk Booster Penyelesaian Masaalah Kekurangan Susu Badan | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: MAMINQA Milk Booster Penyelesaian Masaalah Kekurangan Susu Badan

MAMINQA Milk Booster Penyelesaian Masaalah Kekurangan Susu Badan

Assallammualaikum 💕 


Hai Semua, macamana kalau shailla kongsikan satu produk yang bagus khas untuk ibu-ibu yang mengalami masaallah kekurangan susu badan. Produk ini amat mudah dimakan dan paling penting sangat sedap. MAMINQA Milk Booster. Harga satu kotak RM100. Terdapat 20 pekat dalam kotak ini.


Tidak dinafikan terdapat banyak petua-petua yang terdapat di pencarian google, tetapi korang juga boleh mencuba produk MAMINQA Milk Booster ini kerana sekali rasa pasti selepas itu korang akan setia dengannya. Alhamdulillah shailla juga telah mencuba produk ini lebih dua minggu.
Shailla makan sehari dua peket iaitu pada waktu pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Shailla telah Nampak perubahan dimana sebelum ini susu shailla memang drop habis, kalau pam pun adalah dalam setitik lalu. Setelah mencuba produk ini, apabila pump, shailla sudah berjay dapat hampir satu oz. Walaupun nampak sedikit tetapi sudah nampak hasilnya.
Selain itu, di dalam MAMINQA merupakan satu produk yang berasaskan bahan makanan sunnah yang bertujuan untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.


Kelebihan utama mengamalkan Maminqa Milkbooster ini  adalah dapat membantu sistem susu untuk terhasil dengan kerap. Selain itu menjadikan susu ibu berwarna lebih pekat dan kuantiti susu yang lebih meriah. Paling utama adalah Memastikan breast yang kosong akan sentiasa penuh dengan susu. 


Terdapat juga Kesan-kesan lain jika mengamalkan Maminqa Milkbooster ini  antaranya adalah menambah haemoglobin. Paling best adalah ia juga dapat menjadikan kulit kita kelihatan lebih tegang. Maminqa Milkbooster bukan sahaja bertindak sebagai antioxidant pada kulit kita malah dapat melambatkan proses penuaan (anti-aging). Untuk ibu-ibu yang berkerja mahupun sur rumah, Maminqa Milkbooster juga mampu menjadikan badan lebih bertenaga dan membantu sistem pencernaan (pelawasan). Maminqa Milkbooster ini juga mampu melancarkan peredaran darah, menguatkan sistem imunisasi pada badan, melembapkan kulit dan membantu perkembangan minda untuk berkembang


Jadi sebenarnya , MAMINQA Milk Booster bukan hanya untuk memperbanyakkan susu , malah turut untuk baik juga untuk kesihatan dan juga awek muda disamping memberikan ekstra tenaga. MAMINQA Milk Booster ini juga mendapat kelulusan daripada kementerian kesihatan. KOrang boleh lihat sendiri cop KKM ada dibelakang kotak ini. Jadi tidak perlu ragu-ragu untuk makan yer…hihihi


Cara makanya pula amat mudah dimana korang hanya perlu koyak dan hisap sahaja. Maminqa Milkbooster juga mudah untuk dibawa ke mana-mana. Jangan risau yer kalau lepas ini susu sikit kerana produk ini sangat membantu . Semoga kita semua dapat memberi susu terbaik untuk bayi kita. Amin…😍

Jadi ibu-ibu sekalian, lepas ini, kalau hendak susu meriah, jangan cari yang lain hokeyyyy....  

cari saja MAMINQA Milk Booster :

Instagram : @merebeniemy
Facebook : Mere Benie Malaysia/
Whatsapp : maminqamilkbooster

Terima kasih 

13 comments:

  1. Bagusnya maminqa milk booster ni.. Sayang tak tau pasal ni masa akak tgh breast feed..

    ReplyDelete
  2. best la tak perlu bancuh dulu. biasa nya leceh kalau bancuh2 ni nk bawa pi travel

    ReplyDelete
  3. uikss... mkn mcm tu jer yer.. awatlaaa zmn kak azni dulu takdaaa...

    ReplyDelete
  4. Doakan dpt merasa ada zuriat..nnt boleh la cuba...

    ReplyDelete
  5. Wahhh senangnya nak makan, tak perlu bancuh.

    ReplyDelete
  6. Mudahnya..... camni boleh try la..tq Shailaa

    ReplyDelete
  7. UFC 212 Fight Card, Schedule, Date & Must-See Details. Watch UFC 212 Live Streaming Free Online. Aldo vs Holloway UFC Fight online preview.



    UFC 212
    UFC 212 Fight Card
    UFC 212 Card
    UFC 212 Live
    UFC 212 Live Stream
    UFC 212 PPV
    Aldo vs Holloway
    UFC 212 Aldo vs Holloway

    ReplyDelete
  8. Lagi mudah xprlu susah2 nak bancuh semua

    ReplyDelete
  9. semakin byk milk booster kt pasaran tp yg ini senang ada sachet tak payah bancuh

    ReplyDelete
  10. State of Origin 2017
    State of Origin 2017 Live
    State of Origin Live Stream
    State of Origin 2017 Game 2 Live
    Holden State of Origin 2017 Live
    2017 Holden State of Origin
    NSW vs QLD Live
    Queensland vs New South Wales live
    NSW Blues beat Queensland Maroons live
    Queensland Maroons New South Wales live

    Ward vs Kovalev Live
    Kovalev vs Ward Live
    Ward v Kovalev II Live
    Ward vs Kovalev 2 Live
    Ward vs Kovalev 2 Live Stream
    Ward vs Kovalev Live Stream
    Andre Ward vs Sergey Kovalev II Live

    The ICC Champions Trophy is the 8th ICC Champions Trophy 2017, a One Day International cricket tournament. It is currently being held in England and Wales between 1 and 18 June 2017. Get the latest ICC Champions Trophy 2017 Live score, schedule, updates.

    The United States Open Championship will be the 117th US Open 2017 scheduled to be played June 15–18 at Erin Hills in Erin, Wisconsin, northwest of Milwaukee. This is the first US Open Championship 2017 in Wisconsin, but the state's fifth major championship.

    ReplyDelete

INFO TERKINI