Keayuan Semulajadi Dengan Deeja Cosmetic

Assallammualaikum


Kulit berjeragat memang akan membuat kita rasa kurang kenyakinan. Shailla telah mencuba banyak produk untuk menyelesaikan masaalah kulit berjeragat yang Shailla hadapi ini tetapi belum temui produk yang betul- betul dapat menyelesaikan masaalah ini. Bila sudah tidak temui jalan penyelesaian jadi Shailla pun berhenti mencari produk untuk kulit berjeragat dan setia dengan satu produk sahaja. Suatu hari, Shailla telah dikenalkan dengan  SET DEEJA COSMETIC. Di dalam produk ini terkandung salah satu kelebihan iaitu boleh memudarkan JERAGAT. Shailla juga ada mebuat research tentang produk sebelum Shailla memakainya.



Apa yang menraik tentang Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC ini adalah mampu membuat kulit kita menjadi kelihatan "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari". Memang menarik produk ini. Shailla juga ada terima komen positif daripada salah seorang pengguna Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC iaitu kawan kepada anak buah Shailla yang dia kelihatan lebih flawless dan menjadi lebih sekata, gebu. Didalam Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC  ini terdapat ekstrak bahan-bahan semulajadi dan berkualiti tinggi. 

Shailla ada mendapat soalan daripada salah seorang follower instagram Shailla. Adakah produk ini mengandungi bahan chemicals? Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC ini merupakan Set 5 dalam 1 yang lengkap dan berdaftar dengan KKM . 

Antara Produk yang terkandung dalam set Deeja Cosmetic dan kelebihan setiap produk Shailla kongsikan dibawah ini:

Set DEEJA COSMETIC:

1. SABUN PEMBERSIH MUKA

Sabun pembersih muka ini berwarna oren, kalau sekali imbas warna dia lebih kurang warna sabun papaya.Korang semua pasti pernah guna sabun papayakan? macam itulah warna dia. Sabun dia memang best kerana setelah kita membersihkan muka menggunakan sabun ini, kulit muka menjadi halus dan lembut sahaja apabila disentuh. Selain itu juga, kelebihan sabun ini dapat membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam sambil membantu menyinkirkan sel-sel kulit yang mati. Sabun pembersih muka daripada DEEJA COSMETIC ini juga dapat membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano dan mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak. Kandungan atau bahan-bahan yang terkandung dalam sabun permbersih muka  DEEJA COSMETIC  adalah seperti Air Mawar, Susu dan Carrot

2. TONER NANO

Shailla akan menggunakan toner sebaik selepas Shailla mencuci muka dengan sabun pembersih muka. Apa yang baik tentang toner ini adalah muka kita akan jadi sejuk dan segar sebaik sahaja meletakkan toner pada muka. Toner ini tidak perlu letak banyak cukup sekadar 2 titik kemudian dap-dap pada muka. Dengan menggunakan toner ini, apayang Shailla dapati adalah kulit menjadi lembap sepanjang hari. Liang pori pada muka Shailla juga menjadi mengecil. Dalam toner ini terkandung Aloe Vera dan Air Mawar.


3. KRIM SIANG

Ini merupakan krim siang kegemaran Shailla di mana kulit Shailla menjadi cerah dan berseri sebaik menggunakanya. Anak buah Shailla cakap, Shailla menggunakan qu puteh sebab muka nampak putih. Selain itu juga, apa yang Shailla suka tentang krim siang dari DEEJA COSMETIC ini adalah krim ini mengandungi Spf 50 untuk melindungi kulit kita daripada sinaran matahari secara optima. Selain itu juga, boleh mencegah kulit daripada masaalah kulit kering, bersisik dan kusam. Bahan-bahan yang terdapat dalam set DEEJA COSMETIC ini adalah seperti  Biji almond, Biji Tomato dan Aloe Vera.


4. KRIM NANO

Krim nano ini Shailla pakai pada waktu malam sebelum tidur. Krim nano ini mengingatkan Shailla ketika zaman Universiti dimana Shailla suka memakai krim kunyit daripada satu produk ini, bila pakai kulit ini memang kulit akan menjadi kunyit, ehhhhh menjadi kuning . Kelebihan krim kunyit ini dapat membantu merawat kulit yang rosak dan menghilang jeragat. Bab menghilangkan jeragat itu Shailla suka kerana Shailla memang mencari produk untuk hilangkan jeragat. Adakah produk ini mampu menyelesaikan masalah Shailla? kita tunggu hasil sebulan sebulan pemakaianya. Dalam krim nano ini mengandungi Minyak Jojoba dan juga Kunyit.


5. KRIM MALAM

Untuk krim malam ini, Shailla gunakan sebelum menggunakan krim nano. Krim malam ini menjadikan kulit Shailla terasa lembut dan halus gitu. Krim malam ini banyak kelebihanya dimana dapat meningkatkan produksi kologen kulit, meningkat dan memperbaiki elastisitas dan lapisan kulit. Krim malam ini amat penting kerana ia dapat mencegah minyak berlebihan dan membaiki kerosakan kerana radikal bebas selain membaiki kulit kusam kerana matahari.Kepada yang mempunyai kulit kering seperti Shailla, krim malam ini dapat merawatnya.


Sejak produk ini sampai ke tangan, Shailla terus mencubanya. Sekarang sudah hampir 2 minggu Shailla menggunkan produk ini. Perubahan ketara yang Shailla nampak adalah kulit semakin gebu dan lembut. Lebih menjimatkan masa kerana Shailla hanya menggunakan toner dan juga krim siang untuk pergi ke office. Walaupun tidak menggunakan make up yang tebal, muka masih nampak berseri dan tidak nampak kusam. Pada awal pemakaian, kulit naik jerawat halus dan berasa pedih. Selang beberapa hari kemudian, jerawat menjadi pulih dan tidak meninggalkan kesan. Begitu juga dengan masaalah pedih tepi hidung tiada lagi. Shailla akan terus menggunakan produk ini kerana Shailla ingin melihat kesan ke atas jeragat Shailla pula. Shailla harap masaalah jeragat yang Shailla hadapi dapat diatasi dengan penggunaan set Deeja Cosmetic ini.

Testimoni Pelanggan Deeja Cosmetic



Harga RM85 (SM) RM90 (SS)

Untuk Sebarang Pertanyaan / Order sila call / whatsapp hotline :

Whatsapp : 019-6945950

Sekian Terima Kasih

5 comments:

  1. Replies
    1. hihihi...cuba bro pakai produk ini, mesti nampak ayu juga...hihihi

      Delete
  2. mana testimoni lelaki? tak sabar nak baca review mereka. yg wanita dah tau dah ayu selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi....sedang menanti juga ini, mana tahu mereka lagi ayu daripada wanita...cewahhh

      Delete

INFO TERKINI