Throwback : Reunion di Catton Craft Shah Alam

Assallammualaikum


Hai...apa khabar semua? di harap dalam keadaan sihat selalu...okay entry shaila kali ini adalah tentang reunion shaila bersama geng kak ton @ member office dan ex officemate.


shaila mengenali mereka ini, lebih kurang setahun, kemudia sorang demi sorang berhenti. sebenarnya yang berhenti kerja 3 orang sahaja, salah satunya adalah 2 orang yang bergambar dengan shaila dia tas iaitu kak Azza dan ekin.


ehemmmmm..ini makanan yang shaila pesan..huhuhu..mohon jangan terliur..hihihi


inilah dia ahli group kak ton. Walaupun kami tidak berkerja dalam satu office, tetapi kami tetap berhubung melalui watsapp group. kalau hendak tahu, riuh suara kitaorang sahaja dalam kedai makan itu..mana tidaknya lama tidak jumpa...macam-macam cerita keluar....lagipun dah nama geng kak ton..memang bergegar la bila berjumpa...hahaha...


haaa...bila mak buyong berposing...huhuhu..kak Azza bakal melahir melahirkan anak kembar lelaki tau...ishhhhh..tidak sabar hendak tengok baby kembar kak azza...hihihi

 

Okay sebelah kanan itu namanya kak dayah, habis sahaja tempoh pantang melahirkan baby zahra, terus apply berhenti kerana hendak tumpu perhatian pada keluarga dan anak.Haaa...gambar sebelah kanan itu adalah salah sorang anak kak dayah namanya zahra...comel sangat..rase hendak gigit2 sahaja...aummmm...okay sampa disini sahaja entry shaila kali ini...jumpa lagi...daaa....

Sekian Terima Kasih

9 comments:

  1. Replies
    1. memang best tempat nie..makanan pun boleh tahan..(^▽^)

      Delete
  2. Terliur la tengok makanan tu.. ^_^ Best kan kalau dapat hangout dengan kawan2 yang dah lama tak jumpa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..opssss..kan dah habak..mohon jgn terliur..hihihi..mmg seronok dpt hangout dgn kwn yg lame xjumpe..(^▽^)

      Delete
  3. bila dpt kumpul rmai2 memg syok habis.. nak2 kawn lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..byk gosik and story yg nak diceritakan...huhuhu...(/^▽^)/

      Delete