Throwback: Anugerah Industries Muzik 21

Assallammualaikum


Hai semua apa khabar? diharap dalam keadaan sihat selalu. Okay entry kali ini shaila ingin throwback kenangan semasa menghadiri Anugerah Industries Muzik 21 (AIM21) yang lalu bertempat di PWTC. Ini merupakan pengalaman shaila yang pertama menyaksikan secara live AIM 21.Perasaan semasa itu amat teruja sebab dapat tengok artis secara live.Shaila pergi bersama kakak ipar dan adik ipar shaila.Sebelum masuk audi, kami sempat bergambar sementara menunggu para artis2 lalu di red carpet yang disediakan.


Shaila pergi ke AIM 21 ini adalah under tiket tajaan dari Air Asia.Semasa berada di dalam auditorium PWTC , baru shaila tahu rupanya semasa iklan diorang kalang kabut susun2 prop untuk next persembahan. Kalau dalam TV kita tengok semua berjalan lancar sahaja rupanya di sebalik tadbir diorang bertungkus lumus set up barang-barang untuk persembahan seterusnya selepas iklan.


Gambar belah kanan,seperti semua tahu pengacara AIM 2014 iaitu faizal ismail dan juga zizan razak.Actually Emma Maembong pun ada tau tapi tidak sempat ambil gamabar dengan dia..huhuhu


Antara artis yang sempat shaila ambil gambar Lutfia dan Alia.Alia tengok dekat sangat cantik. Lutfia pula sangat peramah dan senang bergambar denganya.


Adik ipar shaila sempat ambil gambar bersama Zizan Razak.


Shaila dengan pelakon suamiku En.Sotong..huhuhu


Shaila dengan Akim

Shaila Bersama bakal pengantin iaitu Ekin dan juga Yazer.



Sebelum pulang ambil gambar dulu..huhuhu..okay sampai di sini sahaja entry shaila kali ini,jumpa lagi di entry akan datang.

Sekian.Terima Kasih

4 comments:

  1. wah!! best la shaila pegi sana.. dapat pulak bergambar dengan retis kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..itulah zaza...dapat juga merasa bergambar dengan retis..kihkihkih..

      Delete
  2. Huhu korang dah macam retis sekali tengok...btw salam perkenalan dari follower yang ke 1552 :)

    ReplyDelete