Thursday, November 6, 2014

Perancangan Selepas ke Alam Perkahwinan - Jus Delima Gulsan

Assallammualaikum

Hai semua..okay entry hari ini sambungan dari entry semalam click SINI untuk melihat entry semalam.Entry semalam shaila ada mention pasal produk shaila makan sebelum berkahwin, Okay hari ini shaila hendak cerita pula produk shaila pakai selepas berkahwin. Produk ini lebih kepada pasangan yang ingin mempunyai cahaya mata. Berkesan atau tidak itu..tungguuuuu hasilnya yer..tapi kita mesti ingat yer rezeki itu datang dari Allah, kita hanya berusaha dan bertawakal, Allah menetukan segalanya.


Inilah produk yang shaila maksudkan iaitu Jus Delima Gulsan. Produk ini kakak saudara shaila yang syorkan. Katanya sesuai untuk orang yang mahu menimang cahaya mata. Selain untuk menimang cahaya mata, produk  ini juga terkandung banyak khasiat yang tersembunyi didalam produk ini. Antara khasiatnya adalah :

KECANTIKAN
1.Menghalang dan merawat jerawat
2. Menyembuhkan kerosakan kulit
3. Menjadikan kulit gebu dan licin
4. Menyingkirkan lemak berlebihan dan juga boleh melangsingkan badan...InsyaAllah...
5. Menegangkan payudara, membentuk perut dan punggung yang lebih kemas

KESIHATAN
1.Meningkatkan daya tahan tubuh untuk melawan serangan penyakit
2.Melancarkan peredaran darah
3.Mengeluarkan angin dan asid dalam badan anda (boleh mencegah penyakit gastrik dan juga kanser usus)
4.Melancarkan proses penghadaman makanan, melancarkan kerja-kerja mengepam darah untuk keperluan sel-sel badan kita
5.Membakar kalori dengan cepat, meningkatkan tenaga dan juga dapat memulihkan keletihan
6.Membuang asid urik di dalam sendi untuk meredakan penyakit Gout
7.Mengelakkan rasa mual (ketika hamil), melega masalah pening kepala
8. Dikenali sebagai "Viagra Semulajadi" iaitu dapat meningkatkan tenaga seksual
9. Memelihara kadar keseimbangan hormon semasa haid (untuk mengelakkan senggugut)
10. Merapatkan rahim dan juga menyuburkan rahim
11. Menurunkan paras glukosa dalam darah, membantu pesakit kencing manis
12. Menghapuskan kahak dan meredakan batuk
13. Mencegah berlakunya serangan angin ahmar bagi golongan warga tua...dapat juga mengurangkan risiko penyakit jantung
14. Membantu mencerdaskan minda dan daya ingatan kanak-kanak dan pelajar sekolah
15. Kandungan antioksidan (Polifenol) dan vitamin C yang tinggi mampu melindungi sel-sel tubuh kita daripada rosak dan boleh meredakan ketegangan urat saraf
16. Khasiat pati delima juga mampu merawat cirit-birit, mengurangkan panas di dalam badan dan juga demam, membunuh cacing di dalam usus, memutihkan kulit, mengurangkan tekanan darah tinggi, melancarkan fungsi buah pinggang, menambah darah. mengekalkan kesihatan dan juga fungsi mata.

Shaila makan produk ini selama sebulan dan hasilnya adalah: NEXT ENTRY

Sekian Terima Kasih

10 comments:

  1. Asslmkm shaila.. Bnyk juga kebaikkannya ye.. Nk cuba cari la nti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp...lgpun buah delima ini mmg banyak khasiatnya..hihihi

      Delete
  2. aritu pernah minum..mmg bagus sebenarnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh..yeke...yuppp..mmg bgus pun..hihihi

      Delete
  3. Assalamualaikum shaila,
    itulah nk try tpi tak beli2 lagi hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa...yeke..harga dia pun berbaloi tau...xde lar mahal sgt pun..hihihi

      Delete
  4. Memang bagus jus ni.. kak Erin pun pernah minum.. Harga pun murah je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh..kak erin pun minum yer...mmg ramai dah cuba jus ini...

      Delete
  5. Replies
    1. insyallah..akan amalkan kembali kak..hihihi

      Delete

INFO TERKINI