I am Pregnant!!!

Assallammualaikum


Alhamdulillah rezeki dari Allah..setelah 10 hari tidak datang period, shaila telah membuat ujian kehamilan..alhamdulillah keputusannya positif. Perasaan shaila masa itu hanya Allah sahaja yang tahu...rasa hendak meloncat2 pun ada juga...hihihi..Apabila shaila menyedari shaila hamil, suami sarankan untuk berhenti mengambil jus delima gulsan ini untuk sementara waktu hinggalah shaila melahirkan baby kelak.
P/S: Rezeki anak itu adalah dari Allah, produk-produk ini hanyalah sampingan...Allah menentukan segalanya. Selain itu shaila tidak menjual produk-produk ini yer, hanya berkongsi pengalaman shaila sahaja.


Tara....apakah didalam ini? Haaa...inilah cara shaila surprise my husband. pagi jumaat itu, shaila kejut dia untuk pergi office, kemudian shaila bagi kotak ini pada dia.Apakah dalam kotak ini? haaa mesti korang dah dapat tekakan..hihihi


Taraaaaa...inilah barang terkandung didalamnya..hihihi..muka dia time itu agak blurrr..hahaha...tapi shaila terangkan baru dia teruja....okay sampai sini sahaja..jumpa lagi di next entry..

Sekian Terima Kasih

24 comments:

  1. Alhamdulillah.. Tahniah...
    Pati delima tu bgus diteruskan utk maintainkan hb dan tekanan darah... Tapi amik selepas 10 minggu ke atas la...

    Saya amalkan pati delima gulsan semasa hamil hingga bersalin... Selain supplement vco diakhir kehamilan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh..yeke...shaila pas tahu pregnant stop..just makan asid forlic...hihihi

      Delete
  2. tahniah dear.take care ye
    betul tu kata sis maria, sy hari tu demam seminggu sekali selsema, batuk sakit tekak..
    mula minum pati delima masa kandungan 3 bulan hingga bersalin.
    alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh..yeke...klu baik..boleh consume balik nie...hihihi

      Delete
  3. Alhamdulilah tahniah :), take care ya..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum shaila.. alhamdullilah syukur! happy for you! taksangka.. dapat berita gembira ni. nanti sheila masukkan blog awk dlm bloglist pregnant mommy ya.. boleh rujuk juga kat blog kawan2 kita, tips sepanjang mengandung. hihiii jaga kesihatan baik2 okey mommy to be ~~~

    ReplyDelete
  5. Asslmkm shaila.. Tahniah.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Shaila.. Tahniah ye! kza tumpang happy :)
    *yg penting jaga kandungan tu bebaik.

    ReplyDelete
  7. http://madey09.blogspot.com/ tahnia ya..

    ReplyDelete
  8. wahhhh... congratsssss


    psstttt tahniah.... http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    ReplyDelete
  9. Assalam,

    dah lama bunda tak singgah sini, dah lama tak dengar cerita orang sini...tau2 dah nak ada baby soon...
    Tahniah...Alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...itulah..alhamdulillah rezeki...hihihi

      Delete

INFO TERKINI