Review Sahara Tent Restaurant dan Majlis Perpisahan officemate | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Review Sahara Tent Restaurant dan Majlis Perpisahan officemate

Review Sahara Tent Restaurant dan Majlis Perpisahan officemate

Assallammualaikum 

Hai semua pembaca, apa khabar? rasanya sudah terlalu lama shaila menyepikan diri, sekarang tibalah masa untuk shaila memanaskan enjin blog Secretofshaila kembali. Okay, kali ini shaila hendak cerita sambil review restaurant shaila pergi pergi minggu lepas sempena majlis pepisahan rakan tempat kerja.


Restaurant yang menjadi pilihan kami adalah restaurant arab yang terletak di bangunan sacc shah alam. Restaurant ini berkonsep arab style. Kalau korang tengok nama restaurant pun korang dah boleh agak restaurant ini adalah restaurant arab.


Ini adalah salah satu dekorasi didalam restaurant ini. Dekorasi didalam restaurant ini ala-ala berada di padang pasir menarik dan cantik. Mari kita beralih pada makanan pula.


Ini air blueberry, tapi shaila tidah rasa pun sebab officemate chiness girl punya tapi kalau tengok memang nampak menyelerakan..yumyumyum..


Yang ini pula air delima, rasanya masam tapi sedap. Manakala sebelahnya pula adalah air chocholate, super sedap..hihihi..


Hokey, ini pula namanya chicken Mandy, nasi dia memang sedap cuma ayam dia terlalu kering dan keras. Selain itu ada juga makanan lain seperti roti arab, mertabak dan lain-lain lagi.


Before pulang, wajib posing dahulu..hihihi


Officemate shaila yang hendak berhenti itu adalah yang berdiri belah kiri hujung sekali.Okay sampai sini sahaja, jumpa lagi.

Sekian Terima Kasih

9 comments:

  1. cantik restoran ala-ala Arab ni, minuman pun nampak sedap :)..

    ReplyDelete
  2. welcome back shaila... tapi seriously restaurant tu cantik hoccay.... iolss is like...

    ReplyDelete
  3. Salam Syawal Syaila...lama dah tak nampak...

    ReplyDelete
  4. Suka sangat konsep restoran Arab yg ada kusyen utk duduk lantai

    ReplyDelete
  5. mesti best makan kat sini...akak pernah makan sekali...lama dah x pi...harap2 pas ni leh terjah sini lagi...

    ReplyDelete
  6. cantiknye dekorasi kedai die....nasi arab ngan nasi mandy tu ade beza ke?ke same pgghilan yg brbeza...konfius plak..hehehe

    ReplyDelete
  7. cantik sangat dekorasi restoren ni... :) makanan tu nampak sedap ...

    ReplyDelete
  8. Asslmkm shaila.. Lama shaila x menulis ya..
    Cntik la restoran tu.. Msti syok je lyan mkn kt situ kn.. :)

    ReplyDelete

INFO TERKINI