Friday, January 10, 2014

Dapatkan baucer bernilai 15% dari Tudung2u

Assallammualaikum


Hai...apa khabar semua, okay hari ini shaila berbesar hati ingin memberitahu berita baik kepada semua pembaca blog shaila. Shaila ingin memberi voucher bernilai 15% dari Tudung2u kepada semua pembaca yang shaila sayangi dan kasihi.

Caranya adalah : 

1) Pergi ke laman web ini : http://www.tudung2u.com.my/

2) Semasa korang nak beli tu korang letak kod baucer ini :

ANU2013 

(sah sehingga 31 January 2014)

Antara tudung-tudung yang terdapat di http://www.tudung2u.com.my/ adalah seperti berikut :

Shawl Labuh




RM 20.00

Tudung Bawal

RM 25.00
RM 34.00
RM 38.00
RM 39.00

Shawl Half Moon









Yang shaila tunjuk diatas adalah separuh sahaja, banyak lagi pilihan yang cantik dan menarik terdapat di http://www.tudung2u.com.my/ .

Ulangan

Caranya adalah : 

1) Pergi ke laman web ini : http://www.tudung2u.com.my/

2) Semasa korang nak beli tu korang letak kod baucer ini :

ANU2013 

(sah sehingga 31 January 2014)

Kepada pembaca blog shaila, selamat bershopping yer (^_^)

Sekian Terima Kasih

13 comments:

  1. Assalamualaikum shaila. sheila pernah gak promote tudung2.u ni. nak tanya, shaila tahu tak mana2 online shop yang jual baju muslimah murah2? terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam...hai sheila...not sure la dear...kena tgk balik...hihihi

      Delete
  2. Replies
    1. memnag cantik pun dear..wajib terjah..^^

      Delete
  3. beli untuk awek satu ni sesuai :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah syuk...barulah awek bertambah sayang..^^

      Delete
  4. Replies
    1. A'ah memang cantik pun...xnak beli ker? hihihi

      Delete
  5. asslmkm shaila.. =)

    cantik cantik tudung nya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam mimie...yup memang cantik tudung2nya..^^

      Delete
  6. Bunda berkenan shawl yg printed leopard n merah plain awning lace tu kalu x salah...

    ReplyDelete

INFO TERKINI