Review Produk Nutox Oxyfusion | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Review Produk Nutox Oxyfusion

Review Produk Nutox Oxyfusion

Assallammualaikum


Hai semua apa khabar.Rasa macam sudah lama shaila tidak buat entry, maaflah sekarang sibuk sedikit..hihihi....Okay hari ini shaila hendak review tentang nutox oxyfusion. Shaila pakai produk ini selama 2 minggu, untuk kulit jenis shaila iaitu kulit combinasi hasilnya adalah : 

KIta lihat dahulu dari sudut positif :

Kulit menjadi halus dan mulus
pori-pori menjadi kecil

Kalau dari sudut negative pula adalah :

Kulit shaila naik jerawat dan
menjadi gelap.

Adakah shaila masih menggunakan lagi produk ini? 

jawapanya tidak since kulit shaila naik jerawat dan menjadi gelap, shaila terus stop. Ada juga kawan-kawan shaila berpendapat itu adalah antara salah satu proses untuk menyah toksin tetapi shaila takut juga kalau kulit shaila menjadi semakin gelap dan semakin naik jerawat jadi shaila buat keputusan untuk berhenti.

Adakah produk ini tidak bagus?

Sebenarnya untuk menilai sesuatu produk bergantung pada kulit kita. Shaila telah menjual produk ini pada kawan office shaila, feedback dari dia adalah produk ini okay. Muka dia tidak menjadi gelap atau naik jerawat. Sampai sekarang dia masih menggunakan produk itu dan shaila tengok muka dia okay sahaja tidak menjadi gelap atau ditumbuhi jerawat.

Okay sampai sini sahaja review shaila tentang produk nutox oxyfusion.

Sekian Terima Kasih

14 comments:

  1. maybe dia punya uv tu kurang kot. saya pon sama gak kalo pakai produk tu kadang2 jadi gelap kulit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga lieya...tapi bagi shaila produk ini tidak sesuai untuk shaila kot..^^

      Delete
  2. tp btul jgk tau shaila...kdang2 mungkin tu sbb prmulaan je kot...tp kalu jd shaila pon ct brhenti tau...ye la kn...takot jugak...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal..risau juga klu jerawat semakin byk tumbuh..

      Delete
  3. kalau dah TIDAK . memang syuk pun join. hehe. elak2 >.<

    ReplyDelete
  4. blm pernah try produk ni.
    sbb jrg gn produk sbb mostly memberi kesan neutral.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah pasal..biasalah ppuan suke wat experiment

      Delete
  5. lain orang, lain perubahannya.. kalau kta pun tak berani nak terusan if keluar effect mcm tu..

    ReplyDelete
  6. itulah pasal mimie..nie pun jenuh nak hilangkan parut jerawat..

    ReplyDelete
  7. wahh... bestnya
    memang ada produk yg kadang ok kadang ko
    yg penting kena rajin mencari kan dear

    ReplyDelete
  8. Terimakasih atas informasinya, saya harap tulisan ini bermanfaat buat siapa saja yang membacanya.

    ReplyDelete

INFO TERKINI