Thursday, December 26, 2013

Kesan Berhenti Produk Adha Skin Care

Assallammualaikum


Hai semua apa khabar? sebenarnya sudah lama shaila hendak buat entry ini tetapi asyik bertangguh saja. kalau ada yang membaca blog shaila, pasti tahu shaila dahulu pengguna tegar produk adha skin care. Korang boleh refer LINK ini untuk membaca pengalaman shaila menggunakan produk ini. Tetapi itu dahulu, sekarang shaila sudah berhenti menggunakan produk ini

KENAPA Shaila STOP?

Shaila berhenti kerana shaila kurang yakin dan was-was keselamatan produk. Walaupun banyak kenyataan mengatakan produk ini selamat, tetapi hati shaila tetap berasa was-was.Jadi dari terus dibelenggu rasa was-was, shaila buat keputusan untuk berhenti menggunakan produk ini.

KESAN berhenti produk ini?

Sebenarnya tidak banyak kesan pun cuma apa yang shaila dapat lihat adalah kulit shaila kembali manjadi kusam dan jerawat sudah start naik sikit-sikit. kesimpulannya adalah shaila harus menggunakan produk ini secara berterusan kerana jika shaila berhenti, kulit shaila menjadi kusam  dan jerawat kembali. Tetapi shaila memang nekad tidak mahu menggunakan produk ini. Sekarang shaila masih dalam pemcarian produk yang yakin selamat.

IKLAN

Gambar Shaila Telah Dicuri


Instrgram ini telah ditemui kakak saudara shaila, page ini telah mengambil gambar shaila tanpa kebenaran. Tapi takpelah asalkan bukan dimasukkan dalam page bukan-bukan TETAPI kalau minta kebenaran dahulu sebelum ambilkan lebih molek kot.

Sekian Terima Kasih

23 comments:

  1. tudia siap ada org curi gambaq lagi kan. padahal shaila dh stop pakai menda ni. orang meniaga ni kadang2 melampau tak kena gaya

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ohh...yeke...nak try boleh saje...hihihi

      Delete
  3. ct pakai nour ain beauty skin...da 9 bulan pakai...boleh cube...tgk kt sini...http://mamalurveameer.blogspot.com/2013/08/review-skin-care-nour-ain.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...sudah slow lar produk online nie dear..^^

      Delete
  4. yup , kadang2 kesan dia tu ke arah buruk. lain yg diharap lain yg jadi. dalam iklan oke je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue setuju sangat...kdg2 tidak seperti kita impikan..

      Delete
  5. nasib la terjumpa gmbar yang 'dicuri' tu kan.. kalau tetiba jmpa dalam mjlah ke, lagi la sedih..
    kadang2 sesetengah produk, tu la kesan sampingannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue mimie..mmg frust la jawapnya..hihihi..a'ah kdg2 sesuatu produk mmg ada kesan sampingannya..

      Delete
  6. Ape kesan sampingan a-dha skincare ni sis? :)

    ReplyDelete
  7. Assalam sis..cuba la produk Cosmoderm..Halal n dijamin selamat..kat farmasi je ade jual

    ReplyDelete
  8. SILKYSITY SKINCARE ~ BUKAN PRODUK CT NURHALIZA~

    Call/Sms/WhatsApp : 0105255063
    Facebook : https://www.facebook.com/nz7487
    Minta jasa baik anda like page kami : https://www.facebook.com/silkyct

    KELEBIHAN SILKYSITY SKINCARE

    ✔ Mencerahkan kulit
    ✔ Menghilangkan jerawat dan jeragat
    ✔ Membantu merawat tona x sekata
    ✔ Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi
    ✔ Menghilangkan bekas jerawat dan meratakan lubang bekas jerawat
    ✔ Mengecilkan pori
    ✔ Membuatkan kulit tampak bercahaya
    ✔ Kulit wajah awet muda
    ✔ Menegangkan kulit muka

    Lulus KKM
    Keberkesanannya seawal 10 hari
    100% tiada pengelupasan
    Bebas drp Hidroquinon & bahan kimia terlarang

    Boleh Cod Tanjung Minyak Melaka

    ReplyDelete
  9. sy pn alami nasib yg sama..bila stop..trs muka jadi kusamm..hitam..hmm

    ReplyDelete
  10. Xtwu nk pkai prduk ap da.. Dlu pkai wonder glow..tp ad dikatekn ade mercury.. Engt baru la nk Cuba a-dha..bile ckp mcm ni..trbntut la plk rasanye..:(

    ReplyDelete
  11. Sy pakai WG setahun, stop pakai..kusam gak ... then kulit pon bersisik kat dahi.

    ReplyDelete
  12. Kite pun alami bnda yg same..dlu setahu pkai kulit mmg cantik.tpi bile stop.jerawat naik mendadak.kulit jd kusam sgt.smpai kena tegur.bile cuba pakai balik...kulit mcm xnak accpt da..pedih sgt2.x mcm stahun lpas... 😟

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah kita...bila berhnti jerawat naik bnyk n muka nmpk kusam....bila pakai balik mcm dh xjalan...jerawat makin bnyk...ni tngh cari produk lain utk rawat balik muka:(

      Delete
    2. Same except i pakai tia amelia then bila try blk tknk jd dh. So i pakai nour ain 5 bulan dh ok sgt. U should try it ☺

      Delete
  13. Sy maintain jer pki adha...sbb da byk pki produk satu ape pn xjdi...adha ni jer ok....bln prtama tu seksa ckitla nk cntik org ckp kne thn sakit....hihihi... Tp berbaloi...mgkin ygxok tu tkut trpkai yg plsu or xikut aturan pmakaian yg btl....

    ReplyDelete
  14. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete

INFO TERKINI