Wednesday, November 27, 2013

Watching “Thor: The Dark World”

Assallammualaikum


Sinopsis

Satu tahun berselang setelah pertempuran besar-besaran di film The Avenger, Thor kembali harus menemui pujaan hatinya yang tinggal dibumi demi melindunginya dari serangan serangan monster mengerikan yang dipimpin oleh Malekith. Sangking kuatnya Malekith serta pasukannya, Odin dan Asgard pun tidak mampu mengalahkannya, ini membuat Thor harus mengeluarkan segala kemampuan yang pernah didapatkannya dari pengalaman pribadinya serta melakukan pengorbanan terbesar dalam hidupnya demi melindungi kita semua. Mampukah dia?

Ulasan Shaila:

Okay bagi shaila cerita ini best !!! . Dalam cerita ini ada kisah sedih, kelakar , berdebar dan love...hehehe...cerita ini sangat santai. Aksi-aksi yang dipaparkan dalam cerita ini sangat menarik dan menerujakan terutama aksi lawan. Shaila paling suka bab semasa mereka bertempur dan di selitkan sikit aksi lawak memang ketawalah gamaknya. Untuk sad story adalah semasa emak thor dan yoki mati....hurmmmm...time itu sedih sangat..kalau love story biasalah kisah-kisah sweet Jane dengan Thor. Okay sampai sini sahaja.

Sekian Terima kasih

5 comments:

  1. Assalamualaikum kak Shaila :)
    Wah bestnyaa.Belum ada masa nak tonton lagi ^^
    New Entri : Blogger Yang Tak Berfikir Sebelum Bertindak

    ReplyDelete
  2. belom tgk lagi la... ^_^ tapi hr tu tgk trailer dia mcm best jugak..

    ReplyDelete
  3. xberkesempatan tgk cite ni..hukhuk

    ReplyDelete
  4. THORkejut syuk tengok mula2 . haha

    ReplyDelete
  5. assalamulaikum sheila...mama pun belum tengok lg seronok x jln cite nyer...:)

    ReplyDelete

INFO TERKINI