SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE


Assallammualaikum



Sila Klik BANNER untuk join

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/ Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..


MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Mak Dara akan menyiarkan semua gambar peserta yang menyertai segmen ini dan sambil sambil tu blog anda akan dipromote.. Dan rasanya keyword bagi segmen ini juga boleh menarik trafik ke blog anda insyaallah. Tarikh tutup segmen ini mungkin pada 19hb Nov 2013 ini atau sehingga Mak Dara umumkan kelak.

NOTA PENTING : This segmen is truly JUST FOR FUN dan tidak sekali kali berniat untuk mennyinggung mana mana pihak . Harap maklum.

Sekian Terima kasih

54 comments:

  1. gud luck Shaila.. hope boleh menang nnt

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen shaila... akak datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen..nak join..tp sya pemalu..negh..ngeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..nie pun cari gambar lama lol..huhuhu

      Delete
  4. wah siap ada flying kis lagi:)

    selamat bersegmen ye,nana pun baru join ni,hihi

    ReplyDelete
  5. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya.. BBL pun join. datang singgah blogwalking..

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sma..jom follow...done follow here :)
    http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  8. Balas kunjungan..salam ukhuwah....Follow sini...

    ReplyDelete
  9. dtg singgah kembali.. btw, godluck :)

    ReplyDelete
  10. hye...dari segmen yg sama..jom follow...done follow here =)
    http://shapurpleungu.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. hii, comel3 ni nak pegi maneni.hihi.

    ReplyDelete
  12. uuuuuuu!
    comey!
    merah lipstick tu comey !
    haha...sempat lak tgk color lips org ..dush! haha

    MG bw here skali folow :)

    ReplyDelete
  13. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  14. cantik orangnya..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    follow also done. hehe

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks syuhada sudi singgah...syuhadah pun cantik juga...^^

      Delete
  15. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    comel shaila.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mimie...mimie pun ape kurangnya..^^

      Delete
  16. Balas kunjungan dari segmen sama... Good Luck !

    ReplyDelete
  17. Kunjungan balas dari segmen yang sama.
    follow sini jugak :)
    #1494

    ReplyDelete
  18. Wahhhh! comellah kakak berdua! >.< <3
    thanks sudi singgah blog Mira ya! -^^-

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks juga mira sudi singgah blog akak..^^

      Delete
  19. macam cantik jer... macam comel jer.... good luck yer....

    ReplyDelete
  20. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks mak dara...insyaallah...amin...

      Delete
  22. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  23. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  24. datang membalas kunjungan..goodluck,dear..;)

    ReplyDelete
  25. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

INFO TERKINI