“Ephyra Idaman Saya” | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: “Ephyra Idaman Saya”

“Ephyra Idaman Saya”

Assallammualaikum

Sila tekkan BANNER untuk ke link contest ini (^_^)

kenapa shaila teringin untuk memiliki dan mencuba Ephyra
kenapa shaila ingin mencuba produk Ephyra adalah kerana manfaat yang terkandung produk  Ephyra ini. Antara manfaat produk Ephyra yang menarik perhatian shaila adalah pertama Energy booster . Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat. kedua adalah Rambut kurang gugur. Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth. Ketiga adalah Sistem pembuangan jadi lawasEphyra membantu utk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA. Keempat adalah Kuku jadi cantik dan bersinar dan sangat sesuai untuk rawat masalah kuku mudah patah. Kelima adalah Cracked heel berkurang dan tiada lagi masalah tumit merekah & kering.  Keenam adalah Lingkaran hitam bawah mata berkurang dan lebih sekata tona kulit dan yang terakhir iaitu ketujuh adalah Mengurangkan sakit radang & sendi lutut . Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah...Wahhhh..banyak sungguh manfaat produk ini kan.
Okay, kepada yang  tidak tahu tentang produk Ephyra ini, jom baca serba sedikit info yang shaila sertakan di bawah ini:
Apakah itu EPHYRA?

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato)yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.


JOM tengok apa kesan & hasil nyata selepas minum EPHYRA…
Memang berlambak produk kolagen di luar sana, tapi EPHYRA semakin mendapat tempat di hati ribuan pengguna setianya. Kenapa EPHYRA lain dari yang lain?
Apa beza EPHYRA dengan collagen lain?:
  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis “white fish” yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran.
(Bukan sebarangan ikan yang mudah didapati di pasar seperti ikan tilapia, ikan keli , atau ikan siakap tauuuu…)
  • EPHYRA menggunakan kolagen yg terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis tu terdiri daripada pecahan asid amino yg kecik, yang mudah diserap oleh badan.
  • Kolagen dalam Ephyra mudah diserap – part ni yang paling penting. Tau tak kenapa ramai amik collagen tapi lambat nampak kesan? Sebab berat molekul collagen yg tinggi, so badan susah nak serap. Berat molekul collagen sesuatu brand tu diukur dalam unit DALTON (Da). It’s not about how many mg collagen content, tapi how small the protein is. Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan kat badan.Fakta penting : Berat molekul collagen Ephyra = kurang dari 1500Dalton
Size collagen EPHYRA = kurang dari 1500Dalton, sangat mudah diserap oleh badan. Sebab tu dgn minum EPHYRA kita dah boleh nampak kesan seawal 7 hari. Most collagen di pasaran sekarang 3-4 kotak pengambilan baru nampak kesan.
  • Kandungan kolagen EPHYRA cukup untuk keperluan badan. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti collagen yang banyak sekali ambil tapi amount yang sedikit tp berterusan.Hati-hati ya kawan-kawan, Lebihan kolagen yang diambil boleh membebankan buah pinggang! Akibatnya, boleh buat kegagalan buah pinggang!
  • EPHYRA ialah skin supplement, (minuman tambahan utk kecantikan kulit) ,tetapi bukan kulit sahaja yang akan dapat manfaat. Ada macam2 lagi manfaat lain selain kulit jadi cerah dan anjal. Antaranya:-
Energy booster ~ Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat.
Rambut kurang gugur.~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth.
Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu utk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA
Kuku jadi cantik dan bersinar. ~rawat masalah kuku mudah patah
Cracked heel berkurang.~ tiada lagi masalah tumit merekah & kering
Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit
Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah
  • EPHYRA terbukti berkesan seawal 7 – 14 hari! Boleh tgk youtube sharing dari ramai pengguna setia EPHYRA:
Nak tgk ramai lagi sharing tentang kehebatan ephyra boleh tgk di youtube :
  • Rasa EPHYRA paling sedap di pasaran, diakui ribuan pengguna EPHYRA
Boleh klik link youtube utk dengar sendiri sharing pengguna ttg rasa EPHYRA:
  • EPHYRA terbukti halal oleh JAKIM & Selamat oleh KKM, boleh lihat sijil di bawah. Banyak lambakan produk di luar sana claim kata selamat & halal, tapi mengejutkan bila check mmg takde berdaftar dgn KKM & Jakim. Penting sangat sebab bila ada KKM & Halal, terbukti produk selamat & tidak membahayakan kesihatan.

* Antara Testimoni Pengguna Ephyra
Betulke Ephyra ini seperti yang diperkatakan? Boleh percaya ke? Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diphotoshop dan pelbagai lagi. Eyriqazz sendiri bila dah semakin berusia ini selalu mengalami masalah “Mudah Penat” especially bila balik dari kerja. Mudah rasa penat dan kadang-kadang blog pun tak sempat nak berupdate.
Jadi, eyriqazz mengambil pilihan untuk mencuba sendiri Ephyra ini. Berkenan dengan namanya coz yang punyai banyak huruf yang sama dengan Eyriqazz. Masuk hari ini, sudah lebih kurang seminggu mencubanya :
Sekotak Ephyra sudah sampai ke rumah untuk dicuba. Siap ada bekas air Ephyra lagi.
Di dalam nya ada 30 paket. Cadangan pengambilan 1 paket sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur. Untuk kesan yang lebih efektif, 2 paket sehari waktu pagi dan malam.
Inilah bentuk satu pakej. Comel je kan? Belum cuba, belum tahu, dah cuba barulah tahu.
Campur dengan air kosong dan siap sedia untuk diminum. Sudah seminggu mencuba, apakah kesannya? “Saya kini telah kurus, saya kini mampu berlari 10km tanpa henti, dan saya mampu mengangkat batu seberat 20kg”. Hehehehe, tipu je. Takkan la dah guna seminggu boleh dapat camtu kan? Inilah apa yang eyriqazz rasakan selepas mencubanya lebih kurang seminggu :
1) Semakin bertenaga. Kurang penat dan waktu pagi pun mampu bertahan tanpa breakfast hanya dengan minum ephyra ini. Tapi bukan tiap-tiap harila eyriqazz tidak breakfast. Dalam seminggu ni adalah dalam 2-3 hari.
2) Lebih mudah untuk buang air besar. Rasa lebih lawas.
3) Rasanya yang kena dengan selera. Rasa lebih kurang rasa air oren. Just nice. Tidak pahit, tidak masam. Sedap juga.
4) Muka kurang berpeluh semasa tidur. Sebelum ini, muka asyik berminyak . Kesan jerawat yang lama rasanya.
Tadaa, hasilnya. Takdelah muka eyriqazz jadi putih gebu. Tapi sudah semakin kurang berminyak dan semakin ok. Itupun dah cukup gembira. Lebih nampak bertenaga dan “Lebih manis”. Nampak gaya kenalah teruskan mengamalkan Ephyra ini untuk tengok sendiri kesannya. Belum cuba, belum tahu kan? Dah cuba, kalau ok katakan OK, kalau tidak , katakan tidak.
Terbaru  Memey Suhaiza  turut menjadi pengguna EPHYRA yang sangat puas hati dgn hasil bagus EPHYRA.Dengar kata  Memey dah nak masuk kotak ke -3 , dan MEMEY berbesar hati utk share pengalaman dia kat Instagram dia @memeysuhaiza
Untuk pembelian EPHYRA, harganya adalah  RM197 sekotak ( mengandungi 30 sachets – 15 gram setiap sachet utk sebulan)
Ada promosi khas utk pembaca blog. 2 kotak pada harga rm380 – email pada mereka  dgn tajuk “Eyriqazz.com”  utk dapatkan harga promosi 2 kotak beserta FREE gift.
Untuk maklumat lanjut, boleh layari
1)website official – www.oceanlife2u.com
3)instagram- ephyra2u
Untuk info @ pembelian boleh email pada mereka di info@oceanlife2u.com
Atau hubungi HQ 0341417889 atau sms 019 3999 238
P.s : Anyway, bagi sesiapa yang ingin membeli Ephyra dengan harga Istimewa, bolehla e-mailkan saya di eyriqazz@gmail.com . Tawaran harga istimewa ini terhad kepada 50 yang terawal sahaja.
” Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com ”
Sekian Terima Kasih

6 comments:

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

INFO TERKINI