Produk untuk kecutkan Jerawat | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Produk untuk kecutkan Jerawat

Produk untuk kecutkan Jerawat

Assallammualaikum


PURE ACTIVE Anti-Imperfections COOLING ROLL-ON 

Hai semua apa khabar?okay hari ini shaila hendak review tentang produk PURE ACTIVE Anti-Imperfections COOLING ROLL-ON. Produk ini sebenarnya shaila dapat free gift semasa beli pencuci garnier. 

Info PURE ACTIVE Anti-Imperfections COOLING ROLL-ON

GARNIER memperkenalkan Pure active cooling Roll on, Roll on Dingin pertama dari GARNIER untuk kulit berjerawat

Dengan kandungan : Purifying Saliclyic Acid, foemula nya yang segar dan tidak berminyak bantu menghilangkan jerawat

Diperkaya dengan HerbaRepair yang bantu proses regenerasi kulit untuk menyamarkan noda bekas jerawat

Cara Penggunaanya

cara penggunaan produk ini adalah dengan meletakkan atau roll saja pada bahagian jerawat dan biarkan semalaman.

Testimoni Shaila

Dalam banyak-banyak produk untuk kecutan jerawat yang shaila pakai,produk ini paling okay dan cepat mengecutkan jerawat.Sebelum ini shaila pernah menggunakan oxy, tetapi kulit shaila tidak sesuai, jerawat menjadi semakin merah dan tidak susut. Untuk produk ini, shaila guna sebelum tidur dan keesokkan harinya jerawat menjadi kecut. Haaa...jangan salah faham pula yer, produk ini bukan magic sekali pakai terus hilang jerawat, tidak sama sekali tetapi dia mampu mengecutkan jerawat dari jadi semakin merah dan besar dan yang penting jangan usik jerawat itu, dia akan hilangkan dengan sendirinya.. Bau dia juga tidak busuk . Gunakan produk ini sampai jerawat hilang. Kalau tiada jerawat, tidak perlulah gunakan.


Harga

15ML – RM24.90

Sekian Terima kasih

20 comments:

  1. Assalamualaikum shaila. salam Aidiladha. sheila suka pakai oxy. cepat betul jerawat kecut. tapi sejak kawin, sheila redha je kalau jerawat keluar. malas nak tensi2. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..jerawat tue memang jeles dengan kulit kite...tue dia suke datang melawat..hahahah

      Delete
  2. assalamualaikum wahh dah ada produk mcm gini.. acik x pernah pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..shaila pun sebab dapat free gift..kalau tak, xtau pun..huhuhu

      Delete
  3. adik yumida pakai oxy
    katanya bagus utk kecutkan jerawat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shaila priduk oxy mmg tudak sesuai xtau nape..

      Delete
  4. mahal pulak rasa. hehe. pakai biasa je. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah harga agar mahal tetapi boleh digunakan lama..xperlu refill tiap2 bulan.

      Delete
  5. sy pkai nuteen tea tree..so far ok..
    tp garnier ni cam best..nnt boleh try ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh..nuteen..adik shaila ada gunakan..so far dia kata okay lar..

      Delete
  6. Tak pnh pkai mnda cmni..nnti bleh la cba2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh saja..lgpun priduk ini simple dan mudah di bawa ke mana sahaja..

      Delete
  7. masa zaman muda remaja dulu kalu naik jerawat akak cepat2 sapu ubat gigi sblm tdo..esok baru cuci, tgk2 dah kecut jerawat tuh.. hihihi

    ReplyDelete
  8. Hello I'am Chris From France!!
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************

    ReplyDelete
  9. Hello from France
    I am very happy to welcome you!
    Your blog has been accepted in Asia Malaysia_____N°235 a minute!

    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Invite your friends to join us in the "directory"!
    The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
    photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
    This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
    SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
    So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
    *** I am in the directory come join me! ***
    You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
    Your blog is in the list Asia Malaysia_____N°235 and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/15/1203150723211250289584870.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif

    If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
    I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
    Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
    Not need an invitation to join the Directory. Any person who makes the request is entered

    New on the site
    Ranking of Countries
    Invite your friends know made ??
    the website to raise your ranking in the Country

    ReplyDelete
  10. Macam best je produk ni.. Kak Erin rasa macam nak cuba pulak.. :-)

    ReplyDelete
  11. Terimakasih atas informasinya karena saya lagi cari informasin tentang cara menghilangkan jerawat secara alami
    .

    ReplyDelete
  12. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete

INFO TERKINI