Bila lelaki like gambar perempuan

Assallammualaikum,

Oppssss!!! No comment...Biar gambar menerangkan segalanya...peace... (^_~)


~Sharing is Caring~ (^_^)

Sekian Terima Kasih

31 comments:

  1. oppppss... no komen jugak..hehehe... salam ziarah..:)

    ReplyDelete
  2. erkkkk tak ada apa nak komen.. pffffffttt

    ReplyDelete
  3. xtau nak komen apa..hehehe

    *click $$ tabung shaila.. :)

    ReplyDelete
  4. like like! betul apa yg ustaz tu kata

    ReplyDelete
  5. betol , menyampah dengan lelaki yg suka like pic perempuan

    ReplyDelete
  6. bahaya nie.. hehehe menabung kat sini ye.. :)

    ReplyDelete
  7. sebagai lelaki, saya pun no komen. hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum shaila.. sheila pun tak suka lelaki yang like gambar wanita tak tutup aurat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah tue shiela...lelaki memang mudah tertarik ke arah kecantikan..^^

      Delete
  9. betul kan shaila
    apa kejadahnya nak like gambar pempuan lain, pdhal dh kawen..mcm pelik je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab lelaki mudah tertarik dengan kecantikan..^^

      Delete
    2. aah sememangnya lumrah manusia macam tu
      lelaki sukakan kecantikan wanita
      perempuan sukakan ketampanan jejaka macho
      boleh tengok, tapi klo kerap like, ditambah dgn pujian melambung..sampai org lain pun perasan, sure kita tak nak pasangan kita macam ni

      Delete
  10. alamakkk...errrr kalau komen kat blog mcm mn pulak ek huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. depands juga haris..yg ustaz itu maksudkan adalah somethings yang berbaur memuji atau memuja wanita,itu yang tidak boleh...^^

      Delete
  11. Betul betul.. Kalau lelaki tu suka like gambar perempuan tu.. nampak sangat dia tu kaki perempuan.. Yang siap komen yang pelik-pelik tu lagi lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kalau yang pelik2 tuuuu...xleh watpe dah...

      Delete
  12. Replies
    1. Hahaha...wahhh..shark..statement jujur punya..hahaha

      Delete

INFO TERKINI