Produk Skinz Infinite dan Bio-essence

Assallammualaikum

Haiiiii semua...apa khabar...okay hari ini shaila hendak cerita pasal produk yang shaila pakai sekarang.Di sebabkan seorang rakan saya bertanya...jadi shaila ceritalah...sebelum ini korang semua tahukan shaila pengguna tegar Adha-Skin care...kalau yang tidak tahu, okay shaila memang pengguna tegar Adha Skin care. shaila dah guna produk Adha hendak masuk setahun jugak lar..produk adha memang super baik dan berkesan pada kulit shaila tetapi shaila meragui thap keselamatanya kerana belum dapat bukti yang sebenar-benarnya...adakah produk ini diluluska oleh kementerian kesihatan atau tidak..jika korang ada...sila kemukakan yer...hehehe


Haaaa...inilah produk shaila guna iaitu skinz Infinite.Diatas itu adalah pencucui muka dan juga toner. Produk ini memang sangat wangi,bau dia pun rasa nyaman sahaja..


Yang ini pula pelembap dia youth recall Day Moisturiser SPF20PA++

My Testimoni

Shaila pakai ketiga-tiga produk diatas selama seminggu. Apa yang shaila dapati adalah muka shaila tumbuh bintik-bintik macam ruam dan muka mula naik jerawat.Moisturiser dia okay da tidak berminyak sangat.Shaila tidak tahu sama ada pencuci,toner atau pelembap yang tidak sesuai dengan kulit shaila..atau keluarnya ruam-ruam itu adalah tanda produk itu sedang berkerja?? waallahualam...then now shaila dah stop pakai skinz


Jadi...penyelesaianya adalah shaila pakai pencuci,skrub dan toner dari safi rania gold..apa yang shaila rase selepas cuci muka, muka shaila terasa lembut dan lembap.Manakala ruam-ruam juga tidak timbul lagi


Kemudian untuk waktu siang pula shaila pakai bio-essence sunscreen SPF 56..Okay produk ini memang dah lama shaila pakai..Shaila banyak kali pakai bawa pergi pantai,memang terbaik..kulit tidak terlampau burm berbanding jika tidak pakai..unutk produk ini,memang shaila suka...


Okay yang ini pula shaila pakai pada waktu malam kerana produk ini sangat berminyak jika dipakai waktu siang..Okay produk ini untuk jeragat.Shaila sudah 2 minggu tetapi belum nampak apa-apa perubahan lagi,jergata shaila warna dia masih stay macam itu tidak berkurang pun..okay sampai disini sahaja...

-Daaa-

10 comments:

  1. shaila mahal tak bio essence tu ? wah satu set safi rania gold . dah bapa lama shaila pakai set tu yew ? memang bekesan ke ? kalao ok nak trylah . hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu color putih tue standart..tp yg lain mahal..

      Delete
  2. bio essence tak sesuai dgn kiter.. hari tu cuba pakai naik jerawat besar kat idung.. ^_^

    ReplyDelete
  3. hehehehehe acik pakai semua ini ..tutup muka hehehee

    ReplyDelete
  4. HEHEHE.. kita tak pndai pkai produk2 macam ni.. ajarkan boleh kak sheila?? heeee

    ReplyDelete

INFO TERKINI