Unexpected Planning @ Bukit Tinggi


Assallammualaikum


hai semua..okay pada hari rabu yang lepas,kami sekelurga pergi mandi manda di janda baik..fuhh tempat tue memang dah cantik plus super bersih memang selesa kalau berkelah bersama family di sana..then entah macamana abang saudara ajak singgah bukit tinggi. Bukit Tinggi atau Berjaya Hills Resort ialah tempat peranginan di Pahang, Malaysia berdekatan Genting Highlands. Ia terkenal dengan kampung tema Perancis, Colmar Tropicale...haaa!!...dekat situ memang cun untuk tangkap gambar...hurmmm...diatas adalah gambar serba sedikit bangunan yang ada di bukit tinggi, memang cantik dan menerujakan...^^


haaa...lihatlah baju saya yang selekeh ini...hihihi....rugi tak bawak baju lawa..VIP room?? hahaha....eksyen sahaja lebih..^^

See my family...semua pakai baju balik dari mandi air terjun..muahahaha...bedallah yang penting enjoy!!

Ini gambar sebelum masuk ke colmare tropicale

inilah kuda satu malaysia...hahaha

pose yang wajib..^^

ini antara yang pergi..gambar shaila dengan mak cik dan kakak saudara

hanya mampu bergambar diluar..tak boleh naik pun kete kude tuu..^^

Shaila...mama dan abah..^^


kepada koarang yang belum pergi,harus pergi tempat ini memang best !! terutama pada oarang yang giler gambar cam shaila...hahaha...kalau hendak ambil gambar pra wedding memang cun  ambil di sini...lagipun pemandangan dan bangunan di sini sangat-sangat cantik..!!

Sekian Terima Kasih

23 comments:

  1. baju tu ok je lah.. mana ada selekeh pun.. helok tantik je kuning gittew :)

    ermm dah pernah pergi last time.. mmg cantik tempat ni.. especially kat Japanese Garden kat atas tuu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...selekeh maa...a;ah japanese garden memang cantik...teruja aje pergi situ..^^

      Delete
  2. wah bestnya akak ... :) nak p jugakkk ! ^_^

    ReplyDelete
  3. tak pergi lagi kat sini.. insyaAllah one day.. ^_^

    ReplyDelete
  4. dah lawa ler tu sbb org pun lawa, pakai selekeh pon nmapak lawa..ehehe tp mandi kat janda baik tu kat maner?sy biase g kat lentang jerk pun...situ pun ok jgak cume xde la cantik sgt...uhuk uhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak blushing *-*..shaila pun xpasti...tp dah dekat dengan bukit tinggi...sepanjang2 sungai2 mmg dah sedia rumah rehat...so leh sewa..^^

      Delete
  5. wahh syoknye jalan-jalan ;) cantik gambar

    ReplyDelete
  6. baju selekeh pun tetap juga dapat pergi jalan-jalan. ni baju cantik tapi duduk depan laptop je.. sob3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alo2...sedihnya...baju ronyok x apa asal pakai selesa yer....hahaha

      Delete
  7. bukit tinggi memang cantik.. memang ada plan nk g sana... best2 :) btw, nice entry dear. keep sahring n happy blogging okeh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kartika...you to dear...wahh nanti boleh lar share gambar cantik2 dekat sana...^^

      Delete
  8. kawasan cantik bertambah akak memang bagai isi dan kuku. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...wah...wah...bermadah punjangga pulak die yer..^^

      Delete
  9. mana ada selekeh shaila..tantikkk je kita tengok.. :)
    bestnyaaa..kalau pergi hnymoon agk2 best tak?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Honeymoon g pantai la best..baru romantik...hihihihi

      Delete

INFO TERKINI