Sepetang Bersama Anak-Anak Buah | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Sepetang Bersama Anak-Anak Buah

Sepetang Bersama Anak-Anak Buah

Assallamualaikum

Hai pembaca semua...pada hari selasa yang lepas shaila pergi melawat nenek di kampung.Alhamdulillah nenek sihat sahaja...so aktiviti shaila disana di habiskan dengan melayan kerenah anak-anak buah shaila...yang dalam gambar ini baru half...kalau semua berkumpul..mau pengsan shaila..hahaha


see...yang baju hitam itu nama dia afiq ilman...dia kalau ambil gambar suka buat muke rock like this...and sebelah dia namaya wani...wani nie jenis mahu tapi malu...hahaha


 okay yang pakai tudung itu,nama dia athirah..hrummmm baru tingkatan satu..die nielah teman shaila bergaduh dan buli...hahaha


Haaa...mesti ramai tertanya-tanyakan tentang baby shaila pegang itu...hahaha...okay nama dia mia...anak kakak saudara shaila...baru tujuh bulan dan berat dah 10 kg...buat pengetahuan semua..shaila mampu pegang tidak sampai setengah jam then lenguh tangan...heeee


yang berkopiah itu pulak nama dia adalah ajwad..merupakan penuntut tahfiz..die nie pun jenis pemalu...


Then yang last seklai nama die akhmal...dalam banyak-banyak adik beradik...dialah yang paling nakal...hahaha...okay sampai sini sahaja...daaa

P/S: mungkin hari nie last shaila boleh blogwalking...ehhhhh nak benti berblogging ker?? hahaha xdelah...i will back...tapi bukan dalam masa terdekat ini...shaila malam ini hinggalah hari ahad akan busy dengan persiapan pertunangan...ehhhh...sape yang tunang...tggu...doakan majlis ini akan berjalan dengan lancar yer kawan-kawan...amin...jumpa lagi kawan-kawan...

Sekian Terima kasih

19 comments:

  1. tmbam betul. mcm dh nak masuk setahun je..
    shailaaa tunang ke??? kalau betul, tahniah.. tumpang gembira.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru jer 7 bulan mimie...Insyaallah klu tiada oa2 halangan..^^

      Delete
  2. congrats shaila for your engagement... hurmm... yang didukung tu memang sangat comel.. *_^ dan tembam juga...

    ReplyDelete
  3. Mia?? OMG sihatnya badan dia.. comel plak tu :)
    Congrats Shaila if betul Shaila yang bertunang heeeeeeee :)

    ReplyDelete
  4. congrats dear,, comel sangat si mia tua yer. kiter pon suka kalo dukung beby2 yang bambam mcm tu.. nak cubit2 je pipi ^_^

    ReplyDelete
  5. memang bestkan ada anak buah ..sape bertunang ? apa pon tahniah

    ReplyDelete
  6. hehe..awak ke yg nk tunang tu.. papepun, smoga dipermudah segalanya.. :)
    jemput singgah bce entry terbaru ika :)

    ReplyDelete
  7. perghh, ingat berhenti . terkejut syuk . btw selamat bertunang :D

    ReplyDelete
  8. Shaila nak bertunang ke? Kalau betol tahniah tau...ramainye anak sedara....yg tembam tu comey bangat

    ReplyDelete
  9. Amboiii....semangatnya si kecik tuh..geram tgok pipi dia...eh nk tunang dh...congratulations shaila...

    ReplyDelete
  10. sepetang sebelum line enggaged ekkk...ehehe gedebab betui la dorang kannn sihattttt :p

    ReplyDelete
  11. amboi demuk demuk nye mia tu !! geram tgk !!!

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum shaila. bestnya spending time dengan anak2 buah :)

    ReplyDelete

INFO TERKINI