Lagu Ost Ijab dan Qabul | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Lagu Ost Ijab dan Qabul

Lagu Ost Ijab dan Qabul

Assallammualaikum


hai..hai...sape tengok cerita ini semalam?dan siapa yang menangis tengok cerita ini? hahaha...Shaila?tak nagis pun..just kesat air mata sahaja...hahaha...yela...cerita ini ada babak sweet dan ada yang babak sedih...terutama last sekali tuuu...hurrmmm...shaila suke lagu dalam cerita ini sangat...sangat...sweet..lagi satu Ohhh Adi Putra...serius cair tengok...tidak kurang dengan Nora Danish..Ya Allah...sangat Comel..Di bawah adalah lagu yang Shaila maksudkan...memang shaila suka..^^

DEMEISES "Dengarlah Bintang Hatiku"



-Lirik-
Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati

Reff:
Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karna bagiku engkaulah nyawaku

Repeat reff [3x]

Karna bagiku engkaulah nyawaku

Sekian Terima Kasih

12 comments:

  1. suka lagu nie..menitis jgk airmata tgk citer nie mlm td..:)

    ReplyDelete
  2. tak tengok pun cerita ni , tapi dengar lagu ni , best...boleh kasi 4 star :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shaila firstime dgr terus jatuh cinta..^^

      Delete
  3. Huhu tak tengok...sebab tido awal huhu...nanti nak tengok kat tonton

    ReplyDelete
  4. Eh eh.
    Ingt shark sorg je tgk.
    Hee
    Mmg terbaek cter ni.
    Shark pn buat entry yg sama.
    Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh...shark pun layan..trbaik..hahaha

      Delete
  5. MEmang best lagu nii .. Cerita tu pon sweet sangat

    ReplyDelete
  6. Tak pernah pun tengok cerita macam tu, sebab signal pelik betul

    ReplyDelete

INFO TERKINI