Hari Raya Ketiga #Bukit Melawati

Assallammualaikum


satu-satunya adik shaila


hai awak-awak semua...hari ini shaila nak story tentang raya ketiga pula...okay raya ketiga shaila beraya di rumah shaila di Kuala selangor...kemudian after beraya,kami sekeluarga singgah di bukit melawati pula beraya bersama monyet-monyet...muahahaha...di bawah adalah beberapa gambar yang dirakam semasa shaila berada disana..^^

Bukit Melawati


Belakang shaila adalah pemandangan di puncak bukit melawati..memang cantik pemandangan di situ..perasaan tak yang hujung sekali itu adalah laut..tapi abah kata sungai..hurmmm tidak tahulah mana yang betul


Inilah adik beradik shaila dan kakak ipar shaila


dan ini family shaila...ohhh gambar ambil jauh sebab guna timing..so tidak boleh hendak bajet..hahaha


Inilah mak yang melahirkan shiala...haa...shaila ada rupa mak tak?


Okay ini adlah anak buah shaila yang sangat-sangat retis dan gedik..serius telatah dia membuat kita tersenyum


taraaa....siap sedia meriah hendak belepas..^^

 dan ini pula mama dan abah yang membesarkan shaila hinggalah sekarang..^^



hahaha...kat atas itu lak gambar minah mana yang perasan model...muahahaha..okay sampai sini sahaja..

Sekian Terima kasih

                                                           Instagram

20 comments:

  1. Ermmn dh dekat ngan umah kita dah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol..yeke...ramai jugak yer orang kuala selangor..^^

      Delete
  2. wahhhh dekatla, kita kat Jeram, kenapa xde monyet pun???hahaha monyet kt situ jinak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. monyet kat situ lari...coz takut dengan kitaorg..muahahaha

      Delete
  3. cantik pemandangan kat sini yer :)

    ReplyDelete
  4. wahhh beraya di Bukit Malawati yer.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...itulah pasal...hebatkan...heee

      Delete
  5. sebelum nak pergi Bukit Malawati tu, lalu rumah kakak dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo..umah akak situ jugak yer...xtau pulak...huhuhu

      Delete
  6. cantik la baju yg shaila pakai
    muka licin..xdok jerawat
    salam lebaran

    jemput baca & komen entry yumida ni shaila:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yumida...xde clean mana pun yang biasa jer..^^

      Delete
  7. hehe, selamat hari raya kak shaila :D

    ReplyDelete
  8. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete