Diy Pelamin | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Diy Pelamin

Diy Pelamin

Assallammualaikum


Haa...inilah Diy Pelamin hasil tangan shaila...serius shaila cakap...memang puas hati sangat-sangat walaupun nampak simple...tapi shaila puas hati sebab hasil tangan shaila sendiri


okay nampak tak kerusi yang comel itu? shaila pinjam dari kakak saudara shaila...serius ramai yang berkenan dengan kerusi itu..^^

Langsir ungu tue pulak shaila pinjam dari umah mak cik shaila..^^

Bola-bola color purple tu shaila buat sendiri..^^

begitu juga dengan 3 kuntum bunga tu shaila buat sendiri

Okay bunga dan tanglung shaila beli di kaison..^^


bingkai love tu pulak adalah pengepit langsir.Manakala bunga pink tue shaila beli dipasar dan teddy bear tu en.tunang yang bagi..^^

P/S:Guna apa yang ada untuk dijadikan hiasan..jangan membazir..^^

Sekian Terima Kasih

34 comments:

  1. creative + cantik + pandai + bangga + menjimatkan hahaha
    ada potensi buka kedai pelamin hehe

    ReplyDelete
  2. simple but nice sgt...=)sriusly..kerusi tu sgt cntik...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ct..a'ah ramai suke kerusi itu...^^

      Delete
  3. Singgah BW kat sini..cantik pelamin tu..serius nice..
    Jom singgah sini..http://norniwanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cerita nyer memang chantek pon kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks budak kampung...unik name..hihihi

      Delete
  5. shark berkenan btuil ngan krusi tu..
    x pnah lg nmpk mn2 pelamin cmtu..
    mmg terbaek ler shaila..
    DIY sendri untk majlis sendri..
    mmg pueh hati.

    ReplyDelete
  6. Kreatifnya!

    Pandai dia jimat bajet. Cari2 jugak idea mana tahu nak buat majlis kat rumah mak ada 3 lelaki yg belum kawen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAHH..okay la tue...maybe dari pelamin shaila awak akan dapat idea..^^

      Delete
  7. creative dan cantik :) memang pandan pemilihan warna dan perabot

    ReplyDelete
  8. wa..cantiknya pelamin tu..thumbs up 4 u!

    ReplyDelete
  9. cantik pelamin...kreatifnya shaila

    ReplyDelete
  10. betol la...kerusi tu kiut sesgt sbb bentuk dia membulat...

    ReplyDelete
  11. kreatifnya shaila..
    masa kta tunang dulu, tak terpikir pun pasal diy pelamin sume ni..
    hehe

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. cantiknya! awak ni kreatif la. suka tengok :)

    ReplyDelete

INFO TERKINI