Monday, August 19, 2013

Balik Kampung # Taiping,Perak

Pada hari raya keempat, Shaila dan family telah pergi melawat nenek di Taiping Perak. Sehari sebelum pergi ke sana,Shaila telah berjanji dengan anak-anak buah Shaila untuk berjumpa disana. Seperti yang telah dirancang,pada hari raya keempat,kami bertemu disana..Alhamdulillah keadaan nenek pun baik sahaja...seronok dapat jumpe nenek dan saudara mara....hurmmm kalau tiga dara pingitan bertemu, memang haru biru buatnya..contohnya adalah seperti gambah di bawah..hahaha...yang menjadi mangsa adalah adik lelaki anak buah shaila kerana menjadi photographer tidak rasmi kami..^^

 gambar ini konon-konon hendak tunjuk kasut kami hot tuuu...padahal takde hot mana pun...kasut murah...muahahaha

gambar ini pula adalah buat-buat memandang jauh...ala-ala candit tuuu...korang pun mesti pernah buatkan...heee

Okay yang ini bula gyiyomi yang tidak berapa jadi...hahaha

gambar ini pula ala-ala...macam tengah bergosip...gosip gurls katakan...hahaha

gambar yang ini pula...kami buat tabik...tapi spoil anak buah sorang lagi tak ready..

gambar ini pula..gaya-gaya retis...shoot sambil berjalan...

 Yang ini pula..gambar bermaaf-maafan sempena hari raya..

 dan yang ini...bersatu kita teguh bercerai kita roboh...cewahhhh

Haa...yang ini gaya ala-ala model..muahahaha

Gambar yang ini pula...ala-ala...sang putera menyambut tangan sang puteri...

 gambar ini tiada motif..hahaha

Dan last...jeng..jeng..jeng...gambar shaila yang tidak berapa kuit ini....sibuk nak masuk jugakkan gambar sorang-sorang...hihihi..okay dah habis sesi photogedik kami...^^

Sekian Terima kasih

9 comments:

INFO TERKINI