Repost-'Simple Giveaway By Anis & Intan' | Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger Shazillah Sani | Malaysia Lifestyle Blogger: Repost-'Simple Giveaway By Anis & Intan'

Repost-'Simple Giveaway By Anis & Intan'

 
SILA TEKAN BANNER UNTUK JOIN

assalamualaikum rakan blogger semua !! pada malam yg bertarikh 2 Julai 2013 ... anis dan partner anis intan
nak melancarkan first giveaway kami ! anis memang dah lama merancang nak buat giveaway ni...sekarang baru termakbul :P hehe.kebanyakan hadiah adalah topap ! so jimat duit korang nak beli topap kan ? :P jom tengok syarat syarat yg sangat senang :
  • follow blog anis dan intan (akan dicek)
  • follow twitter anis dan intan (tak wajib)
  • wajib follow semua syarat di bawah.
  • buat entry bertajuk 'Simple Giveaway By Anis & Intan'
  • tampal banner comel diatas ni dan backlinkkan ke entry ini.
  • tag sekurang kurangnya 2 orang rakan .*pastikan mereka tau
  • letak entry GA korang di entry ini SAHAJA. tempat lain tak dilayan.
Follow Blog Sponsor:
Add Facebook
Click Iklan *tolong jujur . Anis tak tau, tapi Allah tahu .



SENARAI HADIAH


pemenang akan dipilih berdasarkan random.org

  • topap rm5x2 - farah
  • topap rm3x1 - intan
  • doodle x1 - arni
  • topap rm5x2 - ain sahara
  • topap rm5x2 mieza suhaini
  • topap rm5x2 - shaila
jom lah support first giveaway ni !!  

1 comment:

  1. goodluck shaila..smoga semuanya berjalan dgn lancar.. =)

    ReplyDelete

INFO TERKINI